Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 9 juni 2014

‘Gedetailleerde foto’s behuizing iPhone 6 gelekt’

Het begon enkele maanden terug met renders, nu kunnen we ons gaan voorbereiden op steeds meer lekken rondom de nieuwe iPhone. Vandaag gelekte foto’s zijn meteen veelbelovend. Scherp, een hoge resolutie, van genoeg hoeken en veel details.

De behuizing die te zien is op de foto’s is erg dun, het Apple-logo is aanwezig en de interne houders voor componenten zijn in de behuizing opgenomen. Dit versterkt het vermoeden dat we hier te maken hebben met authentieke foto’s van de iPhone 6.


.
Uit de foto’s is af te leiden dat de behuizing van metaal is, maar boven en onder uitsparingen heeft voor de antennes. Deze worden van de rest van de behuizing gescheiden door randen die duidelijk aanwezig zijn.

Volgens de laatste geruchten wordt de iPhone 6 de eerste iPhone die groter is dan 4-inch, de telefoon zou 4,7-inch meten en een scherm hebben met een resolutie van 1704 x 960 pixels. Eerder doken er in Apple-software al hints op naar een grotere iPhone. De iPhone 6 komt naar verwachting in oktober op de markt.

Reageer op artikel:
‘Gedetailleerde foto’s behuizing iPhone 6 gelekt’
Sluiten