‘Gedetailleerde foto’s behuizing iPhone 6 gelekt’

14 reacties

Het begon enkele maanden terug met renders, nu kunnen we ons gaan voorbereiden op steeds meer lekken rondom de nieuwe iPhone. Vandaag gelekte foto’s zijn meteen veelbelovend. Scherp, een hoge resolutie, van genoeg hoeken en veel details.

De behuizing die te zien is op de foto’s is erg dun, het Apple-logo is aanwezig en de interne houders voor componenten zijn in de behuizing opgenomen. Dit versterkt het vermoeden dat we hier te maken hebben met authentieke foto’s van de iPhone 6.


.
Uit de foto’s is af te leiden dat de behuizing van metaal is, maar boven en onder uitsparingen heeft voor de antennes. Deze worden van de rest van de behuizing gescheiden door randen die duidelijk aanwezig zijn.

Volgens de laatste geruchten wordt de iPhone 6 de eerste iPhone die groter is dan 4-inch, de telefoon zou 4,7-inch meten en een scherm hebben met een resolutie van 1704 x 960 pixels. Eerder doken er in Apple-software al hints op naar een grotere iPhone. De iPhone 6 komt naar verwachting in oktober op de markt.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Renverse

  Wat is er met de dual-LED flash gebeurd in deze behuizing?

 • Profielfoto
  Afroman

  Waarschijnlijk is dat 1 LEDje geworden.

  Waar kan ik pre-orderen?

 • Profielfoto
  Radio

  Zie daar het grote compromis van Apple. Het liefst een behuizing van aluminium, maar helaas is dat niet mogelijk ivm wet- en regelgeving m.b.t. antennes. Haal je die plastic strepen weg dan heb je een probleem met de ontvangst. Of de huidige oplossing van de Iphone 5(s) met daarbij plastic aan de achterkant.

  Ik vind het niet zo fraai, maar snap wat er gebeurt. Ik ben nu in het bezig van een Iphone 5 die het nog uitstekend doet. Ik wacht wel tot de Iphone 7 verschijnt.

  Je zult zien dat de strepen bij de Iphone 7 pas verdwijnen ivm het gebruik van Liquid metal dat straling in tegenstelling tot aluminium wel doorlaat. Voordeel is dan tevens dat ik ontwikkelingen verwacht m.b.t. sensoren in het scherm die m.b.v. zonne-energie / lichtinval de accutijden drastisch verbeteren.

  De nieuwe Iphone wordt groter, dunner, sneller en lichter. Maar dat is het dan ook wel. Helaas geen nieuwe innovaties m.b.t. techniek, afgezien van een betere camera. En waarschijnlijk gaat hij er ook zo uit zien als op de foto.

  Voor mij persoonlijk is het TE WEINIG om mijn IPhone 5 te upgraden. Niet in de laatste plaats omdat (de nieuwste) IPhones gewoon duur zijn.

 • Profielfoto
  mymac

  Ik gok op september, aangezien het personeel van T-Mobile geen vrij mag nemen in die maand vanwege een launch. Bron: personeel.

 • Profielfoto
  Martink

  @afroman je kan hem bij mij preorderen. Ik zorg wel dat je er 1 thuisgestuurd krijgt maar weet niet wanneer.:P

 • Profielfoto
  Martink

  Aan de foto’s kan ik niet opmaken dat iPhone groter wordt. Ik zou zeggen dat dat de grote van momentele iPhone is. Maar is natuurlijk moeilijk te zien.

  Hoop wel dat ze de huidige grote op markt houden als ze iPhone groter maakt. Dat deze grote verkocht wordt onder de naam van langverwachte iPhone mini:)

 • Profielfoto
  Afroman

  Nou ja als je van een 4 afkomt zie je wel hoeveel zo’n telefoon (onbewust) innoveert. Dingen als snelle processor, 64 bit architectuur, M7 grafische processor, bluetooth 4.0 betere camera zie je in eerste instantie niet. Ga je het in de praktijk gebruiken (Zoals die iBeacons betaalsystemen/herkenningssystemen of in het donker fotograferen) dan zie je pas hoe nuttig/leuk het kan zijn. Ik kan niet wachten tot ik een nieuwe iPhone kan bestellen. Deze is trouwens ook moeilijk traag geworden en een hoop applicaties werken niet meer(lekker).

  En je hebt altijd de moraalridders die roepen dat het perfect werkt. Zet je een applicatie zoals Runkeeper of Skype dna zie je pas hoe relaxed het werkt.

 • Profielfoto
  Afroman

  @afroman je kan hem bij mij preorderen. Ik zorg wel dat je er 1 thuisgestuurd krijgt maar weet niet wanneer.:P

  Zwarte iPhone 6, 90 belminuten, onbeperkt sms en 2 Gb aan 4G internet bij T-Mobile. Ik haal hem wel op als je hem binnen hebt.

 • Profielfoto
  bvdabjorn

  Ik ga nooit af op zulke foto’s. Ik weet dat de kans groot is dat hij er zo gaat uit zien maar je weet nooit exact wat Apple er nog gaat insteken. En op zo’n uitgelekte foto’s lijkt hij echt niet mooi en zou ik hem zeker niet kopen, maar wanneer hij gepresenteerd wordt gaat hij beste meevallen! Daar ben ik zeker van:)

 • Profielfoto
  Blackchedoe

  Dit kan ook het budget model zijn

 • Profielfoto
  tomc

  bah die lelijk strepen ik begrijp wel dat dit moet voor de stralingen maar als jony ive zo goed is als iedereen zegt kan hij dit toch op een mooiere manier oplossen.

 • Profielfoto
  JohnHenry

  bah die lelijk strepen ik begrijp wel dat dit moet voor de stralingen maar als jony ive zo goed is als iedereen zegt kan hij dit toch op een mooiere manier oplossen.

  Ja dat zou ik ook denken, bij de 4 en 5 was het prima opgelost imo…

  Maar dit…..echt overdreven dik/lelijk als ik het zo bekijk. Hopelijk doen ze daar nog wat aan…

 • Profielfoto
  Afroman

  Dat blijft sowieso en uiteindelijk vindt iedereen het mooi.

 • Profielfoto
  hadebe

  Ik zou er rekening mee houden dat deze strepen nu nog puur voor de ontwerpers zijn / functioneel ontwerp. Dit is prototype, geen uiteindelijk ontwerp.