Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 juni 2014

Flyover City Tour in iOS 8 Maps ontdekt

Er is maar weinig bekend over nieuwe functies voor of verbeteringen in de Apple Maps-app voor iOS 8. Hoewel Apple er geen noemde, lijkt de eerste nieuwe feature vandaag gevonden. Mac4Ever ontdekte de aanwezigheid van virtuele stredentrips in iOS 8 beta 2. Flyover City Tours, dat ziet er zo uit:

Flyover is een functie die al enige tijd aanwezig is in Apple’s eigen kaarten-app. Sinds de introductie in 2012 voegt Apple met regelmaat nieuwe steden toe die vanuit vogelperspectief bekeken kunnen worden. Een ‘Flyover City Tour’ neemt je mee langs verschillende highlights in een stad.

De functie werkt momenteel in Rome, Stockholm, Barcelona, ​​New York, Parijs, Glasgow, Kaapstad, Perth, Bordeaux en de Bay Area in San Francisco. De knop om de stedentrips te activeren verschijnt soms  in Apple Maps op iOS 8 beta 2, maar alleen op de iPhone, nooit op de iPad.

https://twitter.com/bp_unicorn/status/479657843101290498

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Flyover City Tour in iOS 8 Maps ontdekt
Sluiten