Flyover City Tour in iOS 8 Maps ontdekt

6 reacties

Er is maar weinig bekend over nieuwe functies voor of verbeteringen in de Apple Maps-app voor iOS 8. Hoewel Apple er geen noemde, lijkt de eerste nieuwe feature vandaag gevonden. Mac4Ever ontdekte de aanwezigheid van virtuele stredentrips in iOS 8 beta 2. Flyover City Tours, dat ziet er zo uit:

Flyover is een functie die al enige tijd aanwezig is in Apple’s eigen kaarten-app. Sinds de introductie in 2012 voegt Apple met regelmaat nieuwe steden toe die vanuit vogelperspectief bekeken kunnen worden. Een ‘Flyover City Tour’ neemt je mee langs verschillende highlights in een stad.

De functie werkt momenteel in Rome, Stockholm, Barcelona, ​​New York, Parijs, Glasgow, Kaapstad, Perth, Bordeaux en de Bay Area in San Francisco. De knop om de stedentrips te activeren verschijnt soms  in Apple Maps op iOS 8 beta 2, maar alleen op de iPhone, nooit op de iPad.

https://twitter.com/bp_unicorn/status/479657843101290498

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  steveb

  klinkt als batterij zuiper

  wel heel mooi
  daarom was dus metal nodig

 • Profielfoto
  AppChanger

  Bij mij werkt het zowel op iPhone als op iPad. Je moet op de tekst in het geel tappen, deze is alleen aanwezig in Hybride modus. Het is wel een leuke toevoeging.:smile:

 • Profielfoto
  polansky

  @SteveB

  Metal is nodig voor een gamecomputer -> de nieuwe Apple TV.
  Mark my words;)

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  Heel erg leuk en mooi, maar afgelopen mei heb ik in Barcelona toch maar Google Maps gebruikt in plaats van Apple Maps, omdat Apple Maps meer dan de helft van de adressen niet wist te vinden.

 • Profielfoto
  berge

  Werkt ook in kaarten op yosemite

 • Profielfoto
  nk22

  C’est geweldig:!:;-)