Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 juni 2014

Fitness en sport centraal in nieuwe commercial iPhone 5s

In een nieuwe TV-commercial voor de iPhone 5s is fitness het belangrijkste onderwerp. De commercial die ‘Strength’ heet duurt ongeveer een minuut en laat zien dat de iPhone in combinatie met diverse fitnesstrackers een ideale accessoire is om prestaties te meten.

Onder andere de Withings Health Mate (stappenteller), Misfit Shine (fietsen en zwemmen) en Adidas miCoach Smart Ball (voetbal) komen voorbij. De muziek komt uit een oud bewegingsprogramma voor scholen dat in 1960 onder het bewind van President Kennedy werd opgezet.

http://www.youtube.com/watch?&v=xTjejvnBJfU

Met het tonen van de mogelijkheden voor sport en fitness loopt Apple alvast vooruit op iOS 8. De nieuwe versie van iOS bevat een app genaamd ‘Health’ die als verzamelplaats voor alle gezondheids- en fitnessdata gaat dienen.

Het is onwaarschijnlijk dat de ‘Strength’ commercial op de Nederlandse TV zal verschijnen. Apple adverteert zelden op Nederlandse televisie, maar gelukkig is er YouTube.

Reageer op artikel:
Fitness en sport centraal in nieuwe commercial iPhone 5s
Sluiten