Fitness en sport centraal in nieuwe commercial iPhone 5s

Door: Raymon Mens - 7 reacties

In een nieuwe TV-commercial voor de iPhone 5s is fitness het belangrijkste onderwerp. De commercial die ‘Strength’ heet duurt ongeveer een minuut en laat zien dat de iPhone in combinatie met diverse fitnesstrackers een ideale accessoire is om prestaties te meten.

Onder andere de Withings Health Mate (stappenteller), Misfit Shine (fietsen en zwemmen) en Adidas miCoach Smart Ball (voetbal) komen voorbij. De muziek komt uit een oud bewegingsprogramma voor scholen dat in 1960 onder het bewind van President Kennedy werd opgezet.

https://www.youtube.com/watch?&v=xTjejvnBJfU

Met het tonen van de mogelijkheden voor sport en fitness loopt Apple alvast vooruit op iOS 8. De nieuwe versie van iOS bevat een app genaamd ‘Health’ die als verzamelplaats voor alle gezondheids- en fitnessdata gaat dienen.

Het is onwaarschijnlijk dat de ‘Strength’ commercial op de Nederlandse TV zal verschijnen. Apple adverteert zelden op Nederlandse televisie, maar gelukkig is er YouTube.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  iPredict

  Niet heel overtuigend dat andere telefoons niet deze mogelijkheden hebben, maar zoals altijd iig een zeer aanwezige branding.

 • Profielfoto
  knekkie

  Een commercial voor korte duur. Of zullen ze na de introductie van de opvolger gewoon iPhone 6S vervangen met de nieuwe naam?

 • Profielfoto
  Mr.Bonzo.

  Misfit Shine, nooit van gehoord maar dat ziet er top uit. Wist niet dat er al zo’n goed substituut bestaat voor de verwachte ‘iWatch’. Benieuwd hoe en of ze dat gaan overtreffen.

 • Profielfoto
  Hydræ

  Ook op scholen wordt er meer aandacht besteed aan sport. Nu nog gezond voer in de kantines en de zorgpremies kunnen omlaag!

 • Profielfoto
  Nosferatu

  Paarlen voor de digitale zwijnen

 • Profielfoto
  JWB

  Even fact-checking: Kennedy is pas in 1961 als president geïnaugureerd. Het nummer “Chicken Fat” van Robert Preston is dus op zijn vroegst uit dat jaar. Daarnaast: het sportprogramma bestond als sinds 1955. (Sorry, geschiedenisleraar, willen het altijd beter weten)

 • Profielfoto
  ozzie X

  “Apple adverteert zelden op de nederlandse TV”

  Maak daar maar nooit van. De laatste TV-commercial die ik me kan herinneren was voor de allereerste iMac. Daarna heb ik althans nooit meer iets gezien.