Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 6 juni 2014

Beats pakt groots uit met WK-commercial

Het WK van 2014 staat op het punt om lost te barsten en Beats haakt aan. Het pas door Apple overgenomen bedrijf laat in een nieuwe commercial de voorbereidingen voor het WK zien, van zowel de kant van de spelers als de fans. Uiteraard ontbreekt een vleugje Apple niet.


Het Apple-tintje zit vooral in het begin van de spot. Neymar da Silva Santos Júnior, sterspeler van FC Barcelona, voert een FaceTime-gesprek met zijn vader. Via zijn gouden iPhone 5s spreekt zijn vader hem moed in voor de wedstrijden. Verder te zien: Mooie beelden van Brazilië in vogelvlucht en een kijkje in de wijken van het land.

Beats is geen officiële sponsor van de FIFA World Cup en noemt het evenement dan ook niet bij naam. Ondanks dat is een van de coolste WK-commercials van dit jaar een feit.

Reageer op artikel:
Beats pakt groots uit met WK-commercial
Sluiten