OMT Holland House in San Fran

Zit jij ook in San Francisco voor Apple’s World Wide Developer Conference? Maak dan voordat het spektakel losbarst op een unieke plek kennis met andere Nederlandstalige WWDC-deelnemers tijdens het vierde OMT Holland House.

Zondag 1 juni om 18.00 uur lokale tijd – de avond voor de keynote – ontvangt onze redacteur-ter-plaatse en iOS ontwikkelaar Roelof Roos je in het Nederlands Consulaat in San Francisco. Het spectaculaire uitzicht op de 31ste verdieping van One Montgomery Tower aan 120 Kearny Street (Suite 3100) is slechts 10 minuten lopen en 30 seconden met de lift verwijderd van Moscone Center West waar de WWDC registratiebalie om 18.00 uur sluit.

Het Nederlands Consulaat is zo vriendelijk om ons deze prachtige locatie ter beschikking te stellen. OMT zorgt voor gratis hapjes en drankjes.

Leer alvast je landgenoten (Nederlanders én Belgen) kennen, maak afspraken hoe laat je ‘s ochtends in de rij gaat staan voor de keynote en speculeer mee over de aankondigingen van Tim Cook. Vier dit pre-WWDC feestje met ons mee vanaf 18.00 uur in het OMT Holland House!

Omdat de ruimte beperkt is moet je je vooraf wel even aanmelden bij Roelof.

Reageer op artikel:
OMT Holland House in San Fran
Sluiten