Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 mei 2014

#wwdcstudents: De jonge talenten van WWDC 2014

Ieder jaar maken scholieren en studenten kans op een gratis ticket voor de WWDC, dit noemt Apple WWDC Scholarships. Vereiste hierdoor is wel dat de jongeren laten zien bedreven ontwikkelaars zijn met een app in de App Store of een app in wording.

Voorheen was niet te zien wie die jonge ontwikkelaars waren en welke apps goed waren voor een gratis ticket voor de WWDC. Nu hebben de jonge deelnemers zich verenigd onder de naam WWDC Students. Op een speciale website is te zien wie met een Scholarship naar WWDC gaat en welke apps zij in de App Store hebben.

Onder de deelnemers zijn ook enkele Nederlandse en Belgische deelnemers te vinden. Opvallend genoeg zijn er weinig vrouwelijke ontwikkelaars in het overzicht te vinden. Wel een Scholarship gewonnen maar nog niet op WWDC Students? Via de site kan je ook je profiel toevoegen.

Bekijk de profielen van de winnaars van de Scholarships bij #wwdcstudents
Reageer op artikel:
#wwdcstudents: De jonge talenten van WWDC 2014
Sluiten