Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

WWDC 2014: De meest gewilde hard- en software

Volgende week maandag 2 juni is het zover, dan maakt Apple tijdens als opening van de WWDC bekend wat er in het vat zit voor iOS 8, OS X 10.10 en mogelijke nieuwe hardware of diensten. In aanloop naar de WWDC peilt OMT de meest gewilde hard- en software.

Tot nu toe hebben ongeveer 700 bezoekers van deze website de grote OMT WWDC 2014 Poll ingevuld. Uit de tussenstand blijkt dat Siri in het Nederlands de meest gewilde functie voor iOS, ook Touch ID in apps scoort hoog. Hoewel het de eerste twee apps waren die uitlekten, zitten maar weinig respondenten te wachten op een een teksteditor of losse app voor voorvertoning in iOS 8. De iWatch is het meest gewild, maar wordt ook het minst verwacht. 

OS X 10.10 krijg naar verwachting een compleet nieuw ontwerp, daar lopen de meningen sterk over uiteen. Ongeveer de helft van de respondenten geeft aan OS X momenteel wel prima te vinden en wenst geen grote verandering, de andere helft ziet het liefst een compleet nieuw uiterlijk met platte iconen.

De iWatch is gewild, maar wordt niet verwacht.

Naast de iWatch, wordt ook uitgekeken naar een nieuw Cinema Display / 4K-scherm van Apple uitbreidingen voor iCloud, hierbij wordt veelal toegelicht dat een Dropbox-achtig systeem het meest ideaal zou werken. Of deze wensen gehoord worden, weten we aanstaande maandag als Tim Cook en zijn collega’s op het podium verschijnen.

Wat wil jij in iOS 8, OS X 10.10 zien? Denk je dat er een nieuwe Apple TV met apps komt? Doe mee met de grote OMT WWDC 2014 Poll en geef jouw voorkeuren en verwachtingen door. Meedoen kan nog tot zondag 1 juni.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WWDC 2014: De meest gewilde hard- en software
Sluiten