Redactie
Redactie Nieuws 15 mei 2014

Start your updates: OS X 10.9.3 uitgebracht

Zojuist heeft Apple de derde update-release voor OS X 10.9 Mavericks uitgebracht. Versie 10.9.3 is nu te downloaden via software-update in de Mac App Store en is 560 MB groot. De nieuwe versie van OS X brengt een aantal verbeteringen en bugfixes.

De meest in het oog springende verbetering is de verbeterde ondersteuning voor 4K-schermen. Ook is het weer mogelijk om contacten, bookmarks en afspraken tussen OS X en iOS te synchroniseren via USB in plaats van iCloud. Download de update door linksboven op het Apple-icoon te klikken en te kiezen voor Software-update.

De update is ook te downloaden via de Mac App Store

Deze update is hoogstwaarschijnlijk de een-na-laatste update voor OS X Mavericks. In Cupertino wordt al een tijdje OS X 10.9.4 getest en daarna verwacht men OS X 10.10 met een volledig nieuw uiterlijk. Het is te verwachten dat we daar tijdens de keynote op 2 juni tijdens WWDC meer van gaan horen. Deze kun je overigens live beleven in onze studio te Rotterdam tijdens de OMT WWDC Keynote Party.

^ Door: Maarten en Raymon

Reageer op artikel:
Start your updates: OS X 10.9.3 uitgebracht
Sluiten