Ook de WWDC-app is er klaar voor

Door: Raymon Mens - 11 reacties

Over minder dan twee weken is het zover, op 2 juni vindt Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC plaats. Uiteraard wordt ook dit jaar weer begonnen met een Keynote waarin nieuwe software en producten getoond worden.

Precies op tijd is ook de WWDC-app voorzien van een update. Opvallend is het oranje logo dat de app gekregen heeft. De kleur die aan Nederland doet denken komt verder door de hele app terug. Het design is ook weer bij de tijd en ademt iOS 7. Ga je dit jaar naar de WWDC? Zet dan de app alvast op je telefoon, deze bevat namelijk ook plattegronden en de agenda met verschillende workshops.

Ga je niet naar WWDC? Dan is de app nog steeds de moeite, er zit een een enorme hoeveelheid interessant videomateriaal in dat gratis terug te kijken is. Over kijken gesproken, als je niet in San Francisco bent tijdens de WWDC, kom dan samen met andere Apple-fans de Keynote kijken tijdens de OMT Keynote Party. We hebben de Keynote op groot scherm, hapjes, drankjes, popcorn en een interessant voorprogramma.

OMT Keynote Party WWDC 2014. Kom je ook?
OMT Keynote Party WWDC 2014. Kom je ook?

Downloaden
De WWDC-appĀ is te downloaden vanuit deĀ App Store en geschikt voor iPhone, iPad en iPod. De app vereist minimaal iOS 7.1.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Nora Nora

  Maar waar staat het oranje nu voor? Vorige jaar waren er toch allerlei suggesties betreffende wat het ontwerp van het logo zou verraden, maar dit jaar amper iets daarvan. Ik heb er verder niet zoveel verstand van, maar waar zou het oranje voor kunnen staan? Het is donkerder dan iBooks en Pages, wellicht staat het voor een nieuwe productcategorie, al kan ik het niet onderbouwen waarom dit zo zou zijn…..

 • Profielfoto
  Willem-Jan

  Volgens mij verwijst de link naar de us AppStore..

 • Profielfoto
  Abelvoyen

  @nora nora

  Vorig jaar was het vooral het design van de app die hints gaf over ios7

  OT: misschien is het icoontje van healthbook (deels) oranje?

 • Profielfoto
  Bman

  Apps maken kunnen ze bij Apple wel… Mag ook wel, maar toch.

 • Profielfoto
  koen

  Appletje van Oranje

 • Profielfoto
  OSXIvogelbekdier

  Pfff als Apple maar niet oranje gaat vastleggen als hun eigen kleur zoals KPN dat destijds deed met ‘hun’ groen…

  Dan kunnen we wel inpakken tijdens het WK met onze vlaggetjes, hoedjes en shirts

 • Profielfoto
  knekkie

  Is er iets in Amerika waar men met trots de kleur oranje gebruikt? Zou kunnen dat dat een hinde is naar de nieuwe naam van Mac OSX

  Of we zoeken er te veel betekenis achter en is het gewoon een mooi kleur verloopje.

 • Profielfoto
  Arthur345

  oranje staat voor siri in het nederlands

 • Profielfoto
  Monsta

  OSXIvogelbekdier je kan geen kleur claimen. Je kan em hoog uit toevoegen is het lijstje ‘unieke waardes’ wanneer je je beeldmerk laat registeren Dit kan je vooral beschermen tegen concurrerende bedrijven, maar dan nog kan enkel de kleur niet voldoende wezen om te claimen dat een ander concurrerend bedrijf niet dezelfde kleur mag gebruiken. Het verzoek van KPN was toentertijd trouwens afgewezen omdat ze een soort van verloop/meerdere tintent in hun logo waardoor de betreffende groene kleur niet eens goed te definiĆ«ren was.

 • Profielfoto
  OSXIvogelbekdier

  ..Pfff gelukkig monsta, kan ik gewoon m’n oranje hoedje blijven dragen :))