Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 mei 2014

Ook de WWDC-app is er klaar voor

Over minder dan twee weken is het zover, op 2 juni vindt Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC plaats. Uiteraard wordt ook dit jaar weer begonnen met een Keynote waarin nieuwe software en producten getoond worden.

Precies op tijd is ook de WWDC-app voorzien van een update. Opvallend is het oranje logo dat de app gekregen heeft. De kleur die aan Nederland doet denken komt verder door de hele app terug. Het design is ook weer bij de tijd en ademt iOS 7. Ga je dit jaar naar de WWDC? Zet dan de app alvast op je telefoon, deze bevat namelijk ook plattegronden en de agenda met verschillende workshops.

Ga je niet naar WWDC? Dan is de app nog steeds de moeite, er zit een een enorme hoeveelheid interessant videomateriaal in dat gratis terug te kijken is. Over kijken gesproken, als je niet in San Francisco bent tijdens de WWDC, kom dan samen met andere Apple-fans de Keynote kijken tijdens de OMT Keynote Party. We hebben de Keynote op groot scherm, hapjes, drankjes, popcorn en een interessant voorprogramma.

OMT Keynote Party WWDC 2014. Kom je ook?

Downloaden
De WWDC-app is te downloaden vanuit de App Store en geschikt voor iPhone, iPad en iPod. De app vereist minimaal iOS 7.1.

Reageer op artikel:
Ook de WWDC-app is er klaar voor
Sluiten