OMT’s WWDC Keynote Party uitverkocht

Het is nog maar drie nachtjes slapen voor Apple’s WWDC-keynote en OMT’s WWDC Keynote Party. Het eerste evenement was zo populair dat kaartjes via een loterij verkocht moesten worden. Dat was voor OMT’s Keynote Party nog niet nodig, maar inmiddels is ook dit evenement uitverkocht.

Gisterenavond werd het laatste kaartje over de OMT WWDC Keynote Party verkocht. Had jij er graag bij willen zijn, maar ben je te laat? Geen zorgen; de Party, inclusief de keynote, voor- en nabespreking en reacties van het publiek, is maandagavond live te volgen vanaf 18.30 uur. 

Als je te laat bent voor een kaartje maar op de wachtlijst voor annuleringen gezet wilt worden of je hebt een bijzondere reden om aanspraak te maken op een van de laatste vrijkaartjes, mail ons.

Reageer op artikel:
OMT’s WWDC Keynote Party uitverkocht
Sluiten