Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Netflix breidt flink uit in Europa

Ongeveer een jaar geleden sloop Netflix Nederland binnen. De streaming-videodienst heeft nu bekend gemaakt naar België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk uit te gaan breiden. Deze landen krijgen binnenkort toegang tot de dienst.

Details over het aanbod en de prijzen volgen later, wel kunnen inwoners van deze landen zich alvast aanmelden om meer informatie te ontvangen zodra deze beschikbaar is. Waarschijnlijk worden de prijzen gelijk aan de Nederlandse (€ 8,99 per maand) en behoort een gratis proefabonnement ook tot de mogelijkheden. Netflix wordt ook een beetje Nederlandser, de streamgigant maakte onlangs bekend zijn hoofdkantoor naar Nederland te gaan verplaatsen.

Inwoners van België en de andere landen waar Netflix naar uit gaat breiden kunnen zich alvast voorbereiden op de komst van de dienst. Een Apple TV is uitermate geschikt om binnenkort vanuit de huiskamer te kunnen genieten van series en films. Wie een budget-oplossing zoekt kan ook prima uit de voeten met een Chromecast. Deze kleine HDMI-dongle werkt probleemloos met Neflix maar biedt verder weinig mogelijkheden. Lees onze review van Google’s Chromecast hier terug.

Netflix kijken gaat perfect op bijvoorbeeld de Apple TV.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix breidt flink uit in Europa
Sluiten