Maarten
Maarten OMT Specials 12 mei 2014

Vanavond 21:00 uur OMT LIVE met Alexander Klöpping

Vanavond is het zover. Onze gast Alexander Klöpping opent een nieuw seizoen OMT LIVE vanuit Studio Hofplein. We bespreken de laatste Apple-geruchten en praten over Alexanders project Blendle, ‘Een soort iTunes voor de journalistiek’.

Alexander Klöpping is een internetondernemer, tech-journalist en vaste gast bij De Wereld Draait Door. Zo bedacht hij bijvoorbeeld de Universiteit van Nederland en gaf hij een serie colleges over Silicon Valley. Vanavond zit hij bij ons aan tafel en dat wil je niet missen! De uitzending is vanaf 21:00 uur live te volgen via onemorething.nl/live.

De nieuwe studio van OMT: Studio Hofplein.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanavond 21:00 uur OMT LIVE met Alexander Klöpping
Sluiten