Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Livestream WWDC Keynote aangekondigd

Apple heeft zojuist aangekondigd de WWDC Keynote live te gaan streamen. Dat niet alleen, bij de aankondiging lezen we dat het een spannende Keynote gaat worden. Ongetwijfeld een hint naar een extra aankondiging naast OS X 10.10 en iOS 8.

De stream start op maandag 2 juni om 19:00 uur en kan vanaf iOS, Mac, Windows (Quicktime nodig) en Apple TV bekeken worden. Veel leuker is naar onze Keynote Party komen, daar kan je samen met andere Apple-fans onder het genot van een hapje, drankje én verse popcorn op groot scherm kijken.

OMT verzorgt ook een korte voor- en nabeschouwing met experts aan tafel. Vanaf 18:30 kan je via deze site naar de OMT LIVE voorbeschouwing kijken, natuurlijk schakelen we om 19:00 uur meteen de Apple-stream door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Livestream WWDC Keynote aangekondigd
Sluiten