Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Limieten iWork voor iCloud royaal opgerekt

In de strijd met Google Docs en Office 365 heeft Apple zijn iWork-apps in iCloud een update gegeven. Pages, Numbers en Keynote zijn van een aantal nieuwe functies voorzien en de limieten voor bestanden en deelnemers zijn aanzienlijk verhoogd.

Voortaan kunnen er 100 mensen tegelijk aan een document werken, voorheen waren dit er 50. Daarnaast is het mogelijk om documenten aan te maken met een maximale grootte van 1GB, een aanzienlijke verhoging van de limiet van 200MB. Wie graag grote afbeeldingen van hoge kwaliteit in documenten opneemt, kan nu foto’s tot 10MB per stuk opnemen, twee keer zo groot als voorheen mogelijk was. Naast de verhoging van limieten, zijn er ook functionele verbeteringen gedaan.

Een overzicht van de nieuwe features die de update met zich meebrengt:

  • Interactieve 2D-diagrammen maken is nu mogelijk in Pages en Keynote
  • Exporteren als ePub in Pages
  • Exporteren als CSV in Numbers
  • Meer kleuropties in alle apps
  • Formatteren van diagrammen mogelijk in alle apps
  • Regelgebonden tabellen in Pages
  • Wisselende rijkleuren in tabellen in Numbers
  • Dianummers weergeven en verbergen in Keynote

De verwachting is dat de nieuwe functies, voor zover dat nog niet gedaan is, ook snel opgenomen worden in Pages, Keynote en Numbers voor OS X en iOS. iWork voor iCloud is nog in beta maar kan al gebruikt worden door in te loggen op de iCloud Portal. Nog niet bekend is met de functies van iWork in iCloud? Bekijk hieronder een OMT LABS met daarin alles over de iCloud-functies van iWork.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Limieten iWork voor iCloud royaal opgerekt
Sluiten