Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 mei 2014

Levertijd Mac Pro eindelijk op peil

De levering van de meest krachtige Mac, de nieuwe Mac Pro, begon bijna vijf maanden geleden. Meteen na de start van de verkoop was de levertijd lang en kwam er nauwelijks verbetering in. Wie Apple’s nieuwe krachtpatser wilde, moest maanden wachten.

Inmiddels is de levertijd van de Mac Pro op een acceptabel niveau, net als de iMac is de cilindervormige Mac nu binnen drie tot vijf dagen klaar voor verzending. De levertijd liep in april nog op tot drie tot vier weken en was doorvoor zelfs anderhalve maand.

Wat de lange levertijd veroorzaakte is onduidelijk, mogelijk konden de Amerikaanse fabrieken de grote vraag naar de ‘Made in the USA’ Mac niet bijbenen. De zwarte cilindervormige Mac wordt grotendeels door robots in elkaar gezet in een fabriek in Texas, USA. Medewerkers hoeven alleen de materialen klaar te zetten en de eindassemblage te verzorgen.

[jwplayer player=”3″ mediaid=”2666821″]
De Mac Pro van alle kanten bekeken in een OMT LABS-sessie.

De Mac Pro over drie dagen in huis? Bestel ‘m in de Online Apple Store.

Reageer op artikel:
Levertijd Mac Pro eindelijk op peil
Sluiten