iTunes 11.2.2 met fix voor podcast-bugs uitgebracht

6 reacties

De dag nadat OS X 10.9.3 uitgebracht werd, bleek er een bugje in iTunes geslopen te zijn. Gelukkig had Apple dit de volgende dag gefikst door iTunes 11.2.1 uit te brengen. Inmiddels is iTunes 11.2.2 beschikbaar met een oplossing voor nóg een bug.

Deze bug zorgde ervoor dat het downloaden van podcasts niet soepel liep, andere afleveringen werden juist weer onverwachts gedownload. De update is te installeren door op het Apple-icoon linksboven te drukken en te kiezen voor Software-update. Vooral liefhebbers van podcasts, bijvoorbeeld OMT Café of OMT Live, zullen baat hebben bij de update.

Schermafbeelding 2014-05-28 om 21.17.46
De update is 78,1MB groot.

 

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Facundo

  Ja, maar aan de bug die sinds 11.2 is geïntroduceerd en waar iedereen (zeker mensen met een grote library) last van heeft is weer eens niets gedaan:
  https://discussions.apple.com/message/25849006#25849006
  Apple is idd het nieuwe Microsoft geworden.

 • Profielfoto
  ro_me

  Het is idd allemaal wat minder bij osX tegenwoordig.

 • Profielfoto
  Tony smeT

  Nog iemand last dat sinds die update de Apps updates wel nog binnen komen maar de boel dan blijft hangen?
  Focus Apple, focus!

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Ik vind dat Apple moet gaan stoppen met het uitbrengen van jaarlijkse ‘major-updates’ -de 10.# updates- en zich moeten focussen op 1 grote OS X update die net zo solide is als Snow Leopard (zoals iedereen beweert). Maar dit brengt ook de populariteit van OS X omlaag. heum… Lastige strategie.

 • Profielfoto
  Tuvok

  Sinds de update heb ik problemen met iTunes Match. Het blijft maar verbinding maken met de Store en verder gebeurt er niets. Lees op het Apple Forum dat veel mensen hier last van hebben. Sowieso vind ik het verbinden en downloaden erg traag, zo traag dat het grote bestanden blijven hangen.

 • Profielfoto
  Xenophon

  Snow Leopard was inderdaad ook de laatste echt stabiele update. Ik gebruik OSX dagelijks professioneel vanaf 10.3, en van Tijger tot Snow Leopard nauwelijks problemen of klachten gehad.

  Maar Mavericks is een ramp. Op zowel een nieuwe iMac ’27 als op een Macbook uit 2009.