Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

iPad nu ook met onderwijskorting

Apple biedt al enige tijd onderwijskorting op Macs. Studenten, scholieren en medewerkers van onderwijsinstellingen kunnen zo bijvoorbeeld een iMac of MacBook met extra korting aanschaffen. Sinds vandaag wordt er ook onderwijskorting op de iPad gegeven.

In de Online Apple Store voor Educatie wordt ongeveer 5 procent korting op iPads gegeven. Dit komt neer op ongeveer 25 euro korting op een iPad Air 16GB Wi-Fi. Op de goedkoopste iPad, de iPad mini 16GB met Wi-Fi, wordt een korting van ongeveer 15 euro gegeven. Bij duurdere iPad-modellen loopt de korting op tot zo’n 40 euro.

Procentueel gezien zijn de kortingen in lijn met de korting die al langer op Mac-computers gegeven wordt. Het gaat maar om enkele tientjes, maar voor de gemiddelde student is dit toch weer aan paar dagen eten of wat biertjes extra. Dat is altijd mooi meegenomen.

Het is nog niet bekend of de onderwijskorting ook door Apple Premium Resellers overgenomen wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iPad nu ook met onderwijskorting
Sluiten