Maarten
Maarten Nieuws 30 mei 2014

8 en X banners hangen; tijd voor de WWDC14

Waar Apple eerder deze week te Moscone West nog druk bezig was met het ophangen van de WWDC2014 thema-banners, is zojuist de iOS 8 banner geplaatst. Hoewel er geen veranderingen in het ontwerp worden verwacht is de 8 opmerkelijk genoeg in een ander lettertype op de banner gezet.

De iOS 8 banner hangt!

Naast iOS 8 doet Apple dit jaar ook niet geheimzinnig over de nieuwe versie van OS X. Versie 10.10 gaat waarschijnlijk Yosemite heten. De naam van de beschermde vallei die bekend staat om z’n watervallen en sequoia’s (reusachtige bomen). Echter, de rots op de foto heet El Capitan of El Cap en ook die naam is geregistreerd door Apple. Zo blijft er toch nog wat te speculeren.

Het nieuwe OS X gaat waarschijnlijk Yosemite heten.

Dit roept uiteraard de vraag op waar Apple nog wel geheimzinnig over gaat doen. Op de 2e verdieping is immers plek voor nog twee banieren…

De WWDC start aanstaande maandag met een Keynote door Tim Cook en zijn kornuiten. Deze is vanaf 19:00 Nederlandse tijd te volgen via een livestream. OMT begint al om 18:30 met een voorbeschouwing via onemorething.nl/live.

Reageer op artikel:
8 en X banners hangen; tijd voor de WWDC14
Sluiten