Den Haag wordt Apple shopwalhalla

20 reacties

Wie Apple-producten wil shoppen, kan binnenkort zijn hart ophalen in Den Haag. Niet alleen opent binnenkort de officiële Apple Store in de hofstad, ook Apple Premium Reseller Amac heeft er een vestiging. Maar er valt straks nog meer te kiezen.

Winkelketen Leapp, die uitsluitende tweedehands Apple-producten voor een gereduceerde prijs verkoopt, opent dit weekend zijn vijfde winkel aan de Theresiastraat in Den Haag. Naast de vraag naar nieuwe Apple-producten, blijkt ook de vraag naar goedkopere tweedehands apparaten groot. De winkel breidde afgelopen jaar al uit naar Utrecht en Eindhoven.

Leapp geeft een jaar garantie op de verkochte producten, zo is een tweedehands apparaat kopen toch een redelijk veilig keuze. Om de opening van de winkel in Den Haag te vieren is er zaterdag 24 mei vanaf 10:00 uur een speciale openingsaanbieding, er wordt die dag 10 procent korting gegeven op het hele assortiment in de winkel in Den Haag.

De Leapp-winkel is bijna klaar voor opening.
De Leapp-winkel is bijna klaar voor opening.

Hoewel Leapp snel open gaat, moet op de opening van de officiële Apple Store in Den Haag nog even gewacht worden. Eerder werd gesproken over 14 juni als openingsdatum, maar dit lijkt onwaarschijnlijk. De trainingen voor de verkoopmedewerkers van de Apple Store in Den Haag beginnen eind juli. Hieruit kan opgemaakt worden dat de officiële Apple Retail Store in de Haagse Passage op zijn vroegst in augustus of september van dit jaar zijn deuren zal openen.

De Apple Store in de Passage is nog lang niet klaar voor opening.
De Apple Store in de Passage is nog lang niet klaar voor opening.

Voor jezelf een nieuwe iPad Air bij de Apple Store en voor je moeder een tweedehands iPad 2 van Leapp kopen, het kan straks in de Hofstad.

Reacties

20 reacties
 • Profielfoto
  Matanza

  Voor jezelf een nieuwe iPad Air bij de Apple Store en voor je moeder een tweedehands iPad 2 van Leapp, het kan straks in de Hofstad.

  Wat voor een zin is me dat… Speciaal om die twee extra links er in te krijgen ?

 • Profielfoto
  iRinze

  @Raymond Je vergeet de vestiging Zwolle;-)

 • Profielfoto
  Pim Hienkens

  Vorig jaar om deze tijd verwachtte men dat de Apple Store in Den Haag voor de Kerst zou openen. We zijn nu een half jaar verder (sinds de Kerst) en de opening lijkt er nu wel aan te komen. Is er enig gerucht waaruit blijkt wat de oorzaak van deze enorme vertraging is of zou kunnen zijn?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Pim: Dat rond/nog voor kerst vorig jaar bleek om de Apple Store in Haarlem en niet in Den Haag te gaan. Het is momenteel een beetje stil rondom Den Haag, we krijgen alleen info over de personeelsselectie binnen en daaruit valt nu op te maken dat een opening op 14 juni erg onwaarschijnlijk is.

 • Profielfoto
  Mona

  Leapp valt me erg tegen. Laatst binnen gewandeld; (zeer) oude modellen tegen stevige prijzen. Een tocht op Marktplaats en Tweedehands Mac levert een betere prijs/kwaliteit. Het enige wat Leapp dan weer wel heeft is garantie.

 • Profielfoto
  Afroman

  Ik zit ook al te kijken. Een iPhone 4 8 gb voor 250 euro? MacBook Pro 17 inch voor 2100 euro? daarvoor heb je een 15 inch retina die op elk vlak sneller is.

 • Profielfoto
  kx22

  Leapp…..
  Hoe kan dat bedrijf nog steeds bestaan. De prijzen zijn bijna 80% van de nieuwwaarde. Ik snap dat Apple producten een hoge 2e hands waarde hebben, maar Leapp gaat wel erg ver. Ik kan bijna niet verzinnen wie hier spullen zou willen kopen. Als je 2000 euro te besteden hebt voor een Apple product, dan ga je geen 2e hands halen lijkt me….

  Toch doen ze het goed en hebben ze nu al 5 vestigingen ….

 • Profielfoto
  Jasperduck78

  @Afroman, Voor €50 extra kun je bij meerdere winkels al een 4s 8 gb krijgen…:roll:

 • Profielfoto
  Jord

  Dit nieuwsitem is wel weer een bewijs dat OMT niet zijn “persvrijheid” is verloren na het aangaan van het partnership met iCentre.

 • Profielfoto
  MacSjon

  Ik mis in deze opsomming eigenlijk LJS (http://www.ljs.nl/) wat voor mij betreft nog steeds de winkel is waar je het beste geholpen word. Daarnaast ook nog eens experts die reparaties kunnen uitvoeren aan de Mac.

 • Profielfoto
  essiw

  dat leapp is idd schandalig duur. 170 euro voor een iPad1 wifi 16GB hoe bedenk je het? dat krijgt niemand er meer voor.

 • Profielfoto
  THX-1138

  Nee, mijn iPad 1 met 3G en 32GB aan boord mag weg voor 150. moet je nagaan.

 • Profielfoto
  MvdM

  Voor jezelf een nieuwe iPad Air bij de Apple Store en voor je moeder een tweedehands iPad 2 van Leapp, het kan straks in de Hofstad.

  Wat voor een zin is me dat… Speciaal om die twee extra links er in te krijgen ?

  Dat was precies wat ik dacht.

 • Profielfoto
  corbulo2274

  MacSjon, Ik sluit me helemaal bij je aan!

  Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van LJS in Den Haag.
  LJS is een “hidden gem”, en verdient het om genoemd te worden in het artikel.

 • Profielfoto
  Лукас

  Pim: Dat rond/nog voor kerst vorig jaar bleek om de Apple Store in Haarlem en niet in Den Haag te gaan. Het is momenteel een beetje stil rondom Den Haag, we krijgen alleen info over de personeelsselectie binnen en daaruit valt nu op te maken dat een opening op 14 juni erg onwaarschijnlijk is.

  Het woord van een Amac medewerker die ik in februari sprak was dat de er een verkeerde tint wit plavuis besteld was, en gezien daar niet veel van wordt gemaakt duurde een nieuwe order drie maanden, zie hier mijn reactie van toen. Dat verklaart dus al een deel van de vertraging.

  Ik ben trouwens ook vaste LJS klant, en als de Apple Store opent blijf ik daar gewoon mijn spulletjes halen. Kundige mensen.:)

 • Profielfoto
  dr.cody

  Blij om te zien dat ik niet de enige ben die LJS een zeer prettige zaak vind die eigenlijk in het stukje bij de opsomming van Haagse dealers had moeten staan.

  We zullen zien wanneer Apple’s toko opend in de passage. Leuk om een kijkje te nemen maar voor de verkoop tocht echt even naar de kenners op de Lutherse burgwal gaan.

 • Profielfoto
  OSXIvogelbekdier

  Het hele productassoriment van apple past volgens mij op twee keukentafels.

  En ja dan krijg je dus winkels zoals op het leidseplein met tafels vol dezelfde apparaten en welgeteld 1 macpro rechts in de hoek achter een cinemadisplay.
  Ik snap die hele heisa over die stores niet zo.

  Tja en dan die andere winkels. Ik heb respect voor die ondernemers want apple maakt het ze volgens mij niet makkelijk. Blijft lastig om te concurreren met degene waarvan je ook je spullen inkoopt, die bepaalt wat de vaste prijs moet zijn en hoeveel en wanneer jij je items krijgt.
  In het verleden is daar op omt veel over geschreven. Is dat eigenlijk al aan het verbeteren?

 • Profielfoto
  Lexis

  @OSXIvogelbekdier
  Nee, dat is alleen maar aan het verslechteren, en ik denk dat dat alleen nog maar erger wordt nu er meer en meer stores geopend gaan worden. Apple concurreert en pest haar eigen resellers weg; de resellers die Apple juist eind jaren 90 ontzettend groot hebben gemaakt en op de kaart hebben gezet. Schandalig eigenlijk.

  Ik snap inderdaad ook de heisa rond die stores niet. Het aanbod van Apple producten is niet anders dan in andere winkels, maar zodra er een store geopend wordt denkt het kuddepubliek dat er ineens maar vanalles aangeschaft moet worden. Is een kracht van Apple, maar ik snap niet hoe je zo enthousiast kan worden van een assortiment dat in veel aspecten ontzettend weinig verandert.

 • Profielfoto
  britishAlicia

  Zaterdag met m’n ouders bij de opening geweest, super druk! Aangezien ik als student zijn niet veel te besteden heb voor een laptop, maar wilde toch een macbook, dacht ik dat leapp wel een goede alternatief zou zijn. Via marktplaats kopen durf ik niet aan, je weet uiteindelijk nooit wat voor product je koopt. Bij leapp heb ik een macbook pro gekocht, geholpen door m’n ouders. Hij werkt zoals een macbook pro hoort te werken, ben er tot nu toe heel tevreden over.
  Zoals ik hierboven heb gelezen, is niet iedereen zo enthousiast over leapp. Maar mijn ervaring met leapp is tot zover goed. En voor iemand met wat minder geld, maar de garantie willen hebben dat als er iets is, je gewoon terug kunt gaan naar de winkel, is leapp een oplossing.

 • Profielfoto
  Ostinato

  Ik ken Amac en Leapp niet, maar het is inderdaad een grote miskleun van de redacteur dat LJS niet wordt genoemd. Hartje centrum, uItstekende service, soepele opstelling als er wat is PLUS een eigen technische afdeling die weet wat ie doet.

  En nee, ik werk niet voor LJS. Ik ben er wel al 15 jaar tevreden klant.