Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 mei 2014

Den Haag wordt Apple shopwalhalla

Wie Apple-producten wil shoppen, kan binnenkort zijn hart ophalen in Den Haag. Niet alleen opent binnenkort de officiële Apple Store in de hofstad, ook Apple Premium Reseller Amac heeft er een vestiging. Maar er valt straks nog meer te kiezen.

Winkelketen Leapp, die uitsluitende tweedehands Apple-producten voor een gereduceerde prijs verkoopt, opent dit weekend zijn vijfde winkel aan de Theresiastraat in Den Haag. Naast de vraag naar nieuwe Apple-producten, blijkt ook de vraag naar goedkopere tweedehands apparaten groot. De winkel breidde afgelopen jaar al uit naar Utrecht en Eindhoven.

Leapp geeft een jaar garantie op de verkochte producten, zo is een tweedehands apparaat kopen toch een redelijk veilig keuze. Om de opening van de winkel in Den Haag te vieren is er zaterdag 24 mei vanaf 10:00 uur een speciale openingsaanbieding, er wordt die dag 10 procent korting gegeven op het hele assortiment in de winkel in Den Haag.

De Leapp-winkel is bijna klaar voor opening.

Hoewel Leapp snel open gaat, moet op de opening van de officiële Apple Store in Den Haag nog even gewacht worden. Eerder werd gesproken over 14 juni als openingsdatum, maar dit lijkt onwaarschijnlijk. De trainingen voor de verkoopmedewerkers van de Apple Store in Den Haag beginnen eind juli. Hieruit kan opgemaakt worden dat de officiële Apple Retail Store in de Haagse Passage op zijn vroegst in augustus of september van dit jaar zijn deuren zal openen.

De Apple Store in de Passage is nog lang niet klaar voor opening.

Voor jezelf een nieuwe iPad Air bij de Apple Store en voor je moeder een tweedehands iPad 2 van Leapp kopen, het kan straks in de Hofstad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Den Haag wordt Apple shopwalhalla
Sluiten