Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 30 mei 2014

De eerste échte foto van de iPhone 6?

Er is de afgelopen weken geen gebrek geweest aan foto’s en filmpjes van dummy-modellen van de iPhone 6. Allemaal kenmerkten ze zich door het ontbreken van het Apple-logo en de opvallende witte randen boven- en onderaan de achterkant.

Het Australische Macfixit claimt een foto van de achterkant van de iPhone 6 te hebben ontvangen van een bron uit China. Het Apple-logo is aanwezig en de maten komen overeen met een toestel van 4,7-inch. De dikke witte randen lijken ook nog steeds aanwezig. Is dit de eerste échte foto van de iPhone 6?

Back cover ‘iPhone 6’.

De iPhone 6 gaat niet groen worden, maar het achterkantje zit in een folie dat het moet beschermen tegen beschadigingen tijdens het productieproces. De dubbele flitser die in de iPhone 5s aanwezig is, lijkt vervangen door een enkele flitser. Mogelijk heeft Apple een manier gevonden om de twee lichttinten te integreren een een enkel lampje.

De iPhone 6 wordt in september van dit jaar verwacht. Volgens de laatste geruchten heeft het toestel een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1704 x 960 pixels.

Reageer op artikel:
De eerste échte foto van de iPhone 6?
Sluiten