Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 29 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

‘Apple werkt aan prototypen 4K iTV, uitklapbare iPhone en meer’

De Aziatische productieketen van Apple is sinds jaar en dag dé plaats waar geruchten en vage foto’s van mogelijke nieuwe producten vandaan komen. Ook analist Peter Misek van investeringsbank Jefferies heeft zijn bronnen geraadpleegd, met een opmerkelijke uitkomst.

Misek maakte een lijst van prototypen die recent door Aziatische productiepartners van Apple gefabriceerd zijn. Wat voor prototypes zijn er dan zoal? Van de verwachtte iWatch tot bizarre apparaten als een iPhone die uitgeklapt kan worden tot een iPad mini en een 4K iTV met Kinect.

De complete lijst van prototypen die, volgens Misek, aanwezig zijn:

  • 5.5-inch OLED iPhone met 2k 660ppi display
  • iTV toestel met kinect, siri en 4K
  • Touchscreen MacBook Air met ARM A8 processor
  • 4-inch OLED iPhone die uitklapt tot een iPad mini
  • Smartwatch met gebogen scherm in de vorm van een polsbandje
  • Wearables voor gezondheidsdoeleinden
  • Onderdelen van betaalsystemen

De bronnen van de analist merken op dat er de laatste tijd meer prototypes dan normaal aanwezig zijn, dit wijst erop dat de iPhone-maker snel wil innoveren en nieuwe producten op de markt wil brengen.

Een van de prototypen op de lijst doet denken aan dit iWatch-concept.

Opgemerkt moet worden dat Apple wel vaker kleine hoeveelheden prototypes van apparaten laat maken met als enig doel de concurrentie te verwarren. Producten die nog in de ontwerpfase zitten, worden doorgaans streng bewaakt op de Apple Campus opgeslagen, dit doet vermoeden dat het hier om producten gaat die min of meer af zijn en die bij wijze van tes geproduceerd worden.

In het verleden heeft Peter Misek er meermaals compleet naast gezeten met voorspellingen, wij adviseren dan ook met een gezonde dosis scepsis deze lijst te bekijken.

[Via: MacRumours]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Apple werkt aan prototypen 4K iTV, uitklapbare iPhone en meer’
Sluiten