Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

Altijd iets te kijken met Netflix Roulette

Alle seizoenen van je favoriete serie gezien of gewoon op zoek naar een leuke film voor een avondje bankhangen? Kiezen uit het enorme aanbod van Netflix is lastig, maar gelukkig is er nu Netflix Roulette om je te helpen met je keuze.

Het concept is even eenvoudig als de naam doet vermoeden, druk op de knop en Netflix Roulette schotelt je kijkplezier voor. Hierbij kan gekozen worden uit een willekeurige titel uit een bepaald genre, ook kan de keuze verfijnd worden met een score, naam van acteur of steekwoord. De site werkt ook iPhone en iPad, handig voor last minute keuzestress die op de bank onstaat.

Voor ontwikkelaars is er ook een API beschikbaar om de dienst in eigen apps of website te integreren. Enige hobbel is dat niet het hele Netflix-aanbod in Nederland beschikbaar is. Maar de handige Netflix-kijker heeft daar natuurlijk zo een trucje op gevonden.

Kies tussen een willekeurige suggestie of geavanceerde willekeurigheid.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Altijd iets te kijken met Netflix Roulette
Sluiten