Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 mei 2014

7 jaar iPhone-evolutie in 1 filmpje

De iPhone heeft sinds de introductie in 2007 een behoorlijke evolutie doorgemaakt, de eerste iPhone was een beperkte telefoon die bovendien naar huidige maatstaven zwaar en dik was. Sindsdien is de iPhone telkens platter, dunner of lichter geworden.

Als we de dummy’s die in grote hoeveeheden op blogs verschijnen mogen geloven, wordt de volgende wederom aanzienlijk dunner en lichter. In een video die op YouTube geplaatst is worden alle voorgaande iPhone-modellen vergeleken met een dummy van de iPhone 6. Hierin is goed te zien hoe de iPhone zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft en mogelijk gaat ontwikkelen.

Als de iPhone 6 een groter scherm krijgt, de geruchten zeggen 4,7-inch, is het pas de tweede keer dat de grootte van het scherm aangepast wordt. de video toont ook een vergelijking met de huidige topmodellen van Sony, Samsung en HTC. In vergelijking met de concurrentie valt de grootte van de iPhone 6 dummy nog mee.

Hoewel de dummy’s niet honderd procent accuraat zijn, geven ze een idee van de kant die Apple op wil met de iPhone. Of groter en platter met ronde hoekjes de juiste kant op is, daar lopen de meningen over uiteen.

Reageer op artikel:
7 jaar iPhone-evolutie in 1 filmpje
Sluiten