Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 april 2014

WWDC Scholarships: Gratis entree voor jonge ontwikkelaars

Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 6 juni. Tickers voor het ontwikkelaarsfestijn zijn met een prijs van 1599 euro zeker voor scholieren en studenten erg prijzig, zo niet onbetaalbaar.

Jonge ontwikkelaars die naar WWDC willen, kunnen in aanmerking komen voor gratis tickets. De registratie voor het WWDC 2014 Scholarship opent vandaag. Met dit programma biedt Apple talentvolle jonge ontwikkelaars kans op een gratis ticket voor de WWDC. Studenten en scholieren kunnen zich tot en met maandag 14 april aanmelden.

Er zijn wel enkele voorwaarden aan het WWDC Scholarschip verbonden. Minimaal 13 jaar oud zijn en bij Apple als developer geregistreerd staan is niet genoeg. Een vereiste is dat de jonge ontwikkelaars een Mac of iOS-app in de App Store hebben of hier in ieder geval mee bezig zijn. Apple wil getalenteerde jonge ontwikkelaars belonen. Hoe beter de app, hoe meer kans op een gratis ticket.

Jonge ontwikkelaars maken kans op een gratis WWDC-kaartje.

Vervoer en verblijf is voor rekening van de ontwikkelaar zelf. Hier kunnen vader en moeder ongetwijfeld een bijdrage voor leveren. Wij zijn benieuwd of er jonge OMT’ers zijn mee gaan dingen naar een WWDC Scholarship.

Reageer op artikel:
WWDC Scholarships: Gratis entree voor jonge ontwikkelaars
Sluiten