Redactie
Redactie Nieuws 3 april 2014
Leestijd: 1 minuut

WWDC 2014 2 t/m 6 juni, kaarten via loting

Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) zal dit jaar plaatsvinden van 2 tot en met 6 juni in Moscone West te San Francisco. De kaartverkoop is al gestart, tot maandag 7 april 19:00 uur kunnen ontwikkelaars via de WWDC-website kaarten aanvragen.

WWDC begint traditioneel met een presentatie van Tim Cook, hij zal op 2 juni aan de wereld laten zien hoe de toekomst van iOS en OS X eruitziet. Na deze presentatie staat WWDC in het teken van workshops en meetings voor ontwikkelaars. Kaarten worden door middel van een willekeurig selectieproces uitgegeven. Op dinsdag 8 april rond 02:00 uur weten de ontwikkelaars of ze een toegangskaart hebben.

Apple heeft voor het eerst gekozen voor een lotingsysteem voor de steeds gewildere WWDC-kaarten. Duurde het in 2011 nog twee dagen voor de +/- 1500 kaarten op waren, in 2012 was er 2 uur voor nodig. Vorig jaar duurde het slechts 2,5 minuten voordat WWDC 2013 uitverkocht raakte. Een kaartje voor WWDC kost net als in 2013 € 1599,-

Het WWDC-logo bestaat dit jaar uit kleine vierkantjes.

Het WWDC-logo van dit jaar is opgebouwd uit allemaal kleine vierkantjes. De vele blokjes kunnen wijzen op televisie (pixels), het brede kleurenschema kan duiden op een breed scala aan productcategorieën. Het motto van WWDC 2014: “Write the code. Change the world”

Welke hints haal jij hier uit?

^ Door: Maarten en Raymon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
WWDC 2014 2 t/m 6 juni, kaarten via loting
Sluiten