Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 april 2014

Vernieuwde MacBook Air nu te koop, in prijs verlaagd

Apple heeft zojuist de MacBook Air van een update voorzien, het betreft kleine interne verbeteringen. De dunste laptop in de MacBook-familie heeft een nieuwe processor uit de laatste Haswell-generatie. Deze zorgt voor verbeterde prestaties.

De Nieuwe MacBook Air kan nu besteld worden in de Online Apple Store. Alle modellen van de MacBook Air zijn bovendien 100 euro in prijs verlaagd, de goedkoopste MacBook Air is nu verkrijgbaar voor 929 euro, voorheen was dit 1029 euro. Buiten de vernieuwde processors en de verlaagde prijs lijken er geen ingrijpende wijzigingen aan de Air gedaan.

Vergelijking 11-inch MacBook Air: Oud (links) / Nieuw (rechts).

Waar de MacBook Air voorheen voorzien was van een 1,3 GHz processor, is deze nu standaard voorzien van een 1,4-GHz processor. De accuduur van 12 uur is behouden gebleven. Volgens recente geruchten komt er dit jaar ook een Retina MacBook Air, deze is echter nog niet aangekondigd.

Reageer op artikel:
Vernieuwde MacBook Air nu te koop, in prijs verlaagd
Sluiten