Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 23 april 2014

‘Screenshots tonen betaversie iOS 8’

Hoewel het waarschijnlijk nog tot september duurt voordat we iOS 8 op onze iPhones kunnen zetten, toch lekken er al wat details uit over de volgende versie van iOS. Zo zouden nieuwe apps als Preview, TextEdit en Healthbook aanwezig zijn.

Nieuwe screenshots van wat een vroege bètaversie van iOS 8 zou zijn, tonen nog een aantal nieuwe apps die nog niet eerder gezien zijn. Op het homescreen is iTunes Radio in een aparte app ondergebracht en zien we een nieuwe app genaamd ‘Watch Utility’ die vermoedelijk gebruikt zal worden om de iWatch te koppelen en configureren.

Vermeend screenshot iOS 8 beta op een iPhone.

Hoewel de meeste iconen ongewijzigd zijn gebleven, heeft het Safari-icoon opmerkelijk genoeg een aangepast ontwerp. Ook de iconen van Preview, TextEdit en Tips zijn anders dan de iconen die we in eerdere screenshots van wat iOS 8 zou moeten zijn hebben gezien. De screenshots zijn precies een week geleden gemaakt en details lijken redelijk te kloppen. De tijden zijn verschillende, de Clock-app loopt mee en de accupercentages verschillen.

Op een iPad ziet het er zo uit.

Het is uiteraard niet te verifiëren of dit écht iOS 8 is, of bijvoorbeeld iOS 7 met een jailbreak-thema eroverheen. Wat denk jij?

Reageer op artikel:
‘Screenshots tonen betaversie iOS 8’
Sluiten