Maarten
Maarten Nieuws 19 april 2014

Drie apps voor een succesvol Pasen

De paasdagen staan weer voor de deur en dat betekent ontbijten, eieren zoeken en gezellig koffie drinken met de hele familie. Om spanningen in de relationele sfeer te voorkomen, helpen wij je met dit artikel graag even op weg.

Met behulp van een drietal apps wordt het paasontbijt een groot succes en sta je op tweede paasdag niet eindeloos in de file. Verstop snel de laatste paaseieren en pak je iPhone of iPad. De essentiële apps voor de paasdagen vind je na de break. Heerst bij jou ook de verveling, lees dan snel verder!

Het perfecte eitje voor iedereen.

Zonder eieren, geen Pasen. Een vast onderdeel van ieder paasontbijt is dan ook een gekookt eitje. Om alle familieleden van het perfecte eitje te voorzien is deze eierwekker een must-have. Nadat je de kookmethode, eidoorsnede, hoogtemeters en begintemperatuur van het ei heb ingegeven, krijg je een nauwkeurige tijdsberekening te zien. Kies vervolgens of je een timer wilt zetten voor een vloeibaar, hard- of zachtgekookt eitje en klik op verder. De timer zal gaan lopen en je krijgt vanzelf een signaal als het eitje klaar is. Snel verder met sinaasappels persen!

Maak indruk met gerechten van Jamie Oliver.

Wil je nog meer indruk maken tijdens het paasontbijt, gebruik dan de recepten van Jamie Oliver. In zijn app zijn vele recepten beschikbaar voor het ontbijt en voor bij de koffie. Stap voor stap legt Jamie je uit hoe je zijn delicatessen klaarmaakt. Mocht je nog niet heel handig zijn met al het keukengerei, heeft hij zelfs hiervoor instructievideo’s voor je klaarstaan.

Voorkom eindeloze files, bestel je Billy thuis.

Al jaren besluit heel Nederland op tweede paasdag dat de nieuwe Billy boekenkast er nu echt moet komen. Voordat je bij de enorme kassarijen in de IKEA kunt aansluiten, zal je eerst de file op de afrit van de snelweg moeten trotseren. Gelukkig kun je met je iPhone voorkomen dat je de hele dag aan het wachten bent. Plof na een heerlijk paasontbijt neer op de Söderhamn en bestel de Billy gewoon via de IKEA-app

  • IKEA (iOS)  – Gratis 
Vrolijk Pasen!

One More Thing wenst je een vrolijk Pasen! 

 

Reageer op artikel:
Drie apps voor een succesvol Pasen
Sluiten