Nieuwe onderdelen iPhone 6 uitgelekt

13 reacties

Nadat wij vanochtend berichtten over foto’s van een mal die waarschijnlijk gebruikt wordt om de behuizing voor de iPhone 6 te fabriceren, zijn er meer onderdelen uitgelekt. Het zou gaan om een frontpanel en de accu voor de geruchtmakende volgende iPhone.

Bij Nowhereelse.fr is een foto van wat accu’s voor de iPhone 6 zouden zijn te zien, op eveneens Franse site iPhon.fr staat een foto van een vermeend iPhone 6 frontpanel. Zowel de accu als frontpanel zijn op het eerste gezicht in formaat toegenomen, dit wijst op een groter scherm en op meer accucapaciteit in de iPhone 6. Foto’s na de break.

De eerste foto toont een frontpanel dat groter is dan de iPhone 5s die er naast gehouden wordt. Op de grond lijken kratten met telefoons van een soortgelijk formaat te zien. Nadere analyse van het schermformaat wijst uit dat het gaat om een scherm dat dezelfde hoogte-breedteverhouding heeft als de huidige iPhone. Het diagonaal is ongeveer 4,7-inch, een inmiddels bekend formaat.

4,7-inch frontpanel iPhone 6?
4,7-inch frontpanel voor de iPhone 6?

De tweede foto toont een aantal accu’s die op gebied van vorm en connector erg lijken op de accu die momenteel in de iPhone 5s zit. Volgens de bron die de foto aan Nowhereelse.fr aanleverde, gaat het om accu’s voor de iPhone 6. De echtheid van de foto’s is natuurlijk niet te verifiëren.

Accu's voor de iPhone 6?
Accu’s voor de iPhone 6?

Als we er vanuit gaan dat de onderdelen voor de iPhone 6 langzaam bij de Aziatische fabrieken binnen beginnen te komen, zal de productie snel starten. Dit zal het begin zijn van een grotere hoeveelheid foto’s van onderdelen en half gefabriceerde telefoons. De iPhone 6 wordt naar verwachting in september van dit jaar gepresenteerd en heeft de beschikking over een groter scherm van 4,7-inch. Mogelijk van saffier.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  ---

  Nog steeds geen echt nieuw ontwerp (even afgaand op deze ene foto). Toch jammer.

 • Profielfoto
  Novix

  ^ Dat kan je moeilijk concluderen na enkel de voorkant gezien te hebben hé, deze is bij nagenoeg alle Smartphones plus minus dezelfde. Misschien dat enkel de HTC One een beetje afwijkt door de speakers langs de boven- en onderkant. Dit is puur de opening die ze laten voor het scherm, de iconische ronde knop en nog wat verplichte uitsparingen bovenaan.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Laten we hopen dat er nog steeds een “classic” iPhone blijft.

 • Profielfoto
  sunapple

  Lijkt net alsof ze (ik hoop tenminste dat het een vrouw is) de witte voorkant dichterbij houdt dan de iPhone waardoor het lijkt alsof de witte groter is. Ben benieuwd naar de andere onderdelen.

  Laten we hopen dat er nog steeds een “classic” iPhone blijft.

  De nieuwe 2017 iPhone Classic – Al jaren op rij exact hetzelfde, net als onze iPod Classic.

 • Profielfoto
  Arthur345

  Nog steeds geen echt nieuw ontwerp (even afgaand op deze ene foto). Toch jammer.

  hoezo jammer? ik zie niet echt wat er mis is met het huidige design om eerlijk te zijn.
  “Never change a winning team”

 • Profielfoto
  AT024

  @martijn: ik snap niet dat mensen steeds blijven zuren over het ontwerp. Wil je een rond of een 3hoekig toestel ofzo? Anders creëer je zelf een toestel.

 • Profielfoto
  ossccar

  Foto gemaakt met een Google Glass?

 • Profielfoto
  koen

  Waarom zijn het toch altijd van die vage foto’s ?

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Hmmm… Als dit klopt is het dus nog steeds geen randloos ontwerp, dus nog steeds geen IGZO scherm? De rand aan de zijkant lijkt relatief wel iets dunner.

 • Profielfoto
  tomosfan

  Wanneer komt er eens een update voor deze app! #traag #lelijk

 • Profielfoto
  jorgdane

  In ieder geval zijn op de eerste foto twee bovenlichamen weggepoetst.
  Door het glas van het witte kader en rechts daarvan zie ik nog een arm en en been.

 • Profielfoto
  ---

  @Arthur en @AT024

  Ik zeur niet, begrijp me niet verkeerd, maar ik vind het huidige ontwerp na 3 generaties wel eens toe aan iets nieuws. Bij een nieuw ontwerp doel ik meer op kleinere randen (zie iPad Air) of nog dunner zoals de rMBP. Daarom ook ‘even afgaand op deze ene foto’.

 • Profielfoto
  marcvv

  Leuk he zo’n hype! Zal dan ook niet lang meer duren voordat de onderdeeltjes overal te vinden zijn. Vast wel bij http://www.phonegigant.nl/iphone-6-onderdelen/

  gelukkig is het scherm geen saffier geworden, scheelt je toch miljoenen!