Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 15 april 2014

Nieuwe onderdelen iPhone 6 uitgelekt

Nadat wij vanochtend berichtten over foto’s van een mal die waarschijnlijk gebruikt wordt om de behuizing voor de iPhone 6 te fabriceren, zijn er meer onderdelen uitgelekt. Het zou gaan om een frontpanel en de accu voor de geruchtmakende volgende iPhone.

Bij Nowhereelse.fr is een foto van wat accu’s voor de iPhone 6 zouden zijn te zien, op eveneens Franse site iPhon.fr staat een foto van een vermeend iPhone 6 frontpanel. Zowel de accu als frontpanel zijn op het eerste gezicht in formaat toegenomen, dit wijst op een groter scherm en op meer accucapaciteit in de iPhone 6. Foto’s na de break.

De eerste foto toont een frontpanel dat groter is dan de iPhone 5s die er naast gehouden wordt. Op de grond lijken kratten met telefoons van een soortgelijk formaat te zien. Nadere analyse van het schermformaat wijst uit dat het gaat om een scherm dat dezelfde hoogte-breedteverhouding heeft als de huidige iPhone. Het diagonaal is ongeveer 4,7-inch, een inmiddels bekend formaat.

4,7-inch frontpanel voor de iPhone 6?

De tweede foto toont een aantal accu’s die op gebied van vorm en connector erg lijken op de accu die momenteel in de iPhone 5s zit. Volgens de bron die de foto aan Nowhereelse.fr aanleverde, gaat het om accu’s voor de iPhone 6. De echtheid van de foto’s is natuurlijk niet te verifiëren.

Accu’s voor de iPhone 6?

Als we er vanuit gaan dat de onderdelen voor de iPhone 6 langzaam bij de Aziatische fabrieken binnen beginnen te komen, zal de productie snel starten. Dit zal het begin zijn van een grotere hoeveelheid foto’s van onderdelen en half gefabriceerde telefoons. De iPhone 6 wordt naar verwachting in september van dit jaar gepresenteerd en heeft de beschikking over een groter scherm van 4,7-inch. Mogelijk van saffier.

Reageer op artikel:
Nieuwe onderdelen iPhone 6 uitgelekt
Sluiten