Nieuwe album Lily Allen exclusief als iTunes-stream

3 reacties

Na drie jaar afwezigheid kwam Lily Allen vorig jaar terug met een aantal nieuwe singles. Volgende week komt haar nieuwe album ‘Sheezus’ uit, maar dit album is nu al gratis te beluisteren als iTunes-stream. Er kan ook meteen een pre-order geplaatst worden.

De stream bevat alle nummers doorlopend achter elkaar geplakt, het is niet mogelijk om de tracks individueel te beluisteren. Ook luisteren? Dat kan deze hele week door op de Lily Allen-banner op de voorpagina van de iTunes Store te klikken, of meteen via deze link. De stream werkt op iOS, OS X en Windows-apparaten met iTunes.

lily-itunes
.

Het aanbieden van een pre-release stream op iTunes is inmiddels een beproefde methode om een album te hypen. Eerder werden bijvoorbeeld de nieuwe albums van Daft Punk en Justin Timberlake een week voor de release aangeboden als stream.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  poing

  Staat al vannaf 23 april op Piratebay joh:razz:

 • Profielfoto
  MEEUW

  op een gegeven moment moet toch wel alles uitgeprobeerd zijn om aandacht te krijgen met een niet apple product gerelateerd aan apple :P?

 • Profielfoto
  Imade

  Binnenkort dus binnen halen via torrent of spotify moet het album aanbieden.