Maarten
Maarten Nieuws 18 april 2014

“Nessie ontdekt in Apple Maps”

Hoewel de juiste route soms nog ontbreekt in Apple Maps, blijkt een van ’s werelds bekendste mysteries wel op de kaarten uit Cupertino te staan. Het monster van Loch Ness lijkt door satellieten op de gevoelige plaat vastgelegd, die te vinden is in Apple Maps.

Na de break staat de afbeelding van het wezen in de wateren van Loch Ness, ontdekt door zowel Andy Dixon als Peter Thain. Tegenover de Daily Mail verklaart Dixon dat het puur toeval was dat hij de afbeelding tegenkwam. Hij dacht echter meteen aan het mythische wezen toen hij zijn ontdekking deed en maakte een screenshot van zijn vondst. 

“Het monster van Loch Ness” in Apple Maps.

Dixon besloot direct contact op te nemen met Gary Campbell van The Official Loch Ness Monster Club. Campbell was al eerder getipt door Peter Thain en in de tussentijd had zijn organisatie onderzoek gedaan naar andere verklaringen als bijvoorbeeld een boot. De bevindingen van Campbell waren echter positief voor de geruchten:

They confirmed that while it looks like a boat wake, it cannot be a boat as there is no hull or superstructure visible. This is confirmed by the fact that there are clear images of other boats in the pictures. 

What ever it is, it’s just below the surface and heading south so unless there have been secret submarine trials going on in the loch, the size of the object would make it likely to be Nessie’ – Gary Campbell tegenover de Daily Mail

Geloof je je ogen niet en wil je het nakijken in Apple Maps? Klik dan hier als je gebruik maakt van een Mac of iDevice en je wordt meteen naar de goede locatie (coördinaten: 57.399621,- 4.340859) doorverwezen.

Is er al iemand begonnen met zoeken naar Atlantis?

Reageer op artikel:
“Nessie ontdekt in Apple Maps”
Sluiten