Registratie voor WWDC-tickets gesloten

7 reacties

Nadat Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC) vorig jaar in twee en een halve minuut uitverkocht was, werd er dit jaar met een lotingssysteem gewerkt. Hierdoor hebben ontwikkelaars een eerlijkere kans op de felbegeerde tickets.

Inmiddels is het lotingssysteem gesloten. Ontwikkelaars die zich voor maandagavond 19:00 uur hebben geregistreerd, ontvangen binnenkort bericht of zij behoren tot de willekeurig uitgekozen gelukkigen die een ticket mogen kopen. Het is voor het eerst dat met een loting gewerkt wordt.

WWDC 2014 zal plaatsvinden van 2 tot en met 6 juni in Moscone West te San Francisco. Het evenement wordt steeds populairder. In 2011 duurde het nog twee dagen voor de +/- 1500 kaarten op waren, in 2012 was er 2 uur voor nodig. Vorig jaar waren alle kaarten binnen twee en een halve minuut uitverkocht. Een kaartje voor WWDC kost net als in 2013 ook dit jaar € 1599,-

Logo WWDC 2014
Ga jij naar WWDC 2014?

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  smalle50

  Heeft omt meegedaan met de loting?

 • Profielfoto
  Lukkiey

  @smalle50 lijkt mij gaaf als ze weer zo’n live show vanuit San Francisco geven!

 • Profielfoto
  MacKevin11

  Lijkt me ook duur

 • Profielfoto
  DaveFlash

  Nou, volgens mij hoeft OMT dat in principe niet te doen, zij krijgen hoogstwaarschijnlijk een pers-accreditatie… Want voor zover ik weet, zijn de tickets echt alleen voor de developers en niet voor pers bestemd.

 • Profielfoto
  Jan David Hanrath

  @ DaveFlash sommige pers staat ook bij Apple geregistreerd als developer;-)

  Maar dit jaar ga ik niet. We verzorgen een live Keynote Party met publiek en livestream. Waarschijnlijk vanuit onze nieuwe studio in Rotterdam. Onze redacteur Roelof heeft wel een WWDC ticket weten te bemachtigen. Hij is onze oren en ogen in San Francisco!

 • Profielfoto
  Hydræ

  Geen tickets meer? Kun je volgende week altijd nog naar de TechDays in DenHaag.;-)

 • Profielfoto
  koen

  Voor degenen die geen kaartje hebben maar toch naar SF tijdens de WWDC willen is er nog altijd http://www.altconf.com/