Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 30 april 2014

‘iWatch rolt al mondjesmaat van de band’

De iWatch is uitgedacht, afgewerkt en de eerste modellen worden inmiddels geproduceerd. Over enkele weken zal de productie volledig op stoom komen. Dit onthult The China Times op basis van informatie van Apple’s toeleveranciers.

Er wordt volgens de Chinese krant geen gebruik meer gemaakt van een traditionele printplaat, in plaats daarvan wordt een techniek die System in Package heet gebruikt. Deze nieuwe productietechniek is nodig om geavanceerde electronica in een compacte wearable te passen. De iWatch gebruikt hierdoor bovendien ook minder energie.

De iWatch zal naar verluidt in de tweede helft van dit jaar geïntroduceerd worden, waarschijnlijk in het derde kwartaal. Momenteel is nog veel onduidelijk over Apple’s slimme horloge, zo is het nog niet bekend welke vorm te iWatch zal hebben. De wearable zou eruit kunnen zien als een traditioneel horloge of juist als een futuristisch polsbandje als de Nike Fuelband.

iWatch-concept met iOS op polsformaat.

Het is nu wachten tot meer details uitlekken. Als de massaproductie inderdaad binnenkort begint, zal er snel meer informatie uit de Aziatische productieketen naar boven komen.

Reageer op artikel:
‘iWatch rolt al mondjesmaat van de band’
Sluiten