Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 april 2014
Leestijd: 1 minuut

iWatch-concept toont iOS op polsformaat

Volgens de laatste geruchten komt de iWatch in het derde kwartaal van dit jaar uit. Hoe Apple’s wearable eruit gaat zien is nog de vraag, het kan zowel de kant van een traditioneel horloge als de kant van een Nike Fuelband-achtig bandje op.

Ontwerper Edgar Rios maakte een concept van een iWatch-concept dat eruit ziet als een horloge en besteedde veel aandacht aan de user interface. We zien iOS 7 met notificaties, een muziekspeler, healthbook, een klok met verschillende watchfaces en natuurlijk HealthBook. Allemaal op polsformaat. 

HealthBook.

Volgens de ontwerper zijn de concepten niet gebaseerd op concrete geruchten, maar vooral zijn eigen visie op Apple’s wearable.

Notificaties.

De renders geven een realistisch beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden van iOS op een klein scherm. Veel elementen die in het concept terug te zien zijn, zijn ook op de iPhone aanwezig en geven een vertrouwd beeld.

Stopwatch, wekker en watchfaces.

Het ontwerp van Rios kent ook een modieuze uitvoering die afkomstig zou kunnen zijn van Burberry. Geen onlogische keuze gezien de CEO van het modehuis binnenkort de retailtak van Apple gaat leiden.

iWatch Burberry Style.

Ook aan de muziekspeler is gedacht, dit lijkt vooral een remote-bediening voor de iPhone te zijn. Hierbij staan de iPhone en iWatch met elkaar in verbinding. Handig tijdens bijvoorbeeld het sporten of reizen.

Muziekspeler.

Meer renders zijn te zien op de Behance-pagina van Rios. Zie jij jezelf met deze iWatch om je pols lopen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iWatch-concept toont iOS op polsformaat
Sluiten