iOS 8: Alle geruchten in één conceptvideo

11 reacties

In de aanloop naar de WWDC trekken de geruchten rondom iOS 8 aan. Features als Healthbook, Preview en Text Edit duiken regelmatig op in de concepten. Maar ook het idee van een iWatch spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Techradar heeft de meest hardnekkige geruchten rondom iOS 8 samengevat in één conceptvideo, samen met de geruchten over een grotere iPhone. Het resultaat is een mooie video vol toekomstmuziek.

https://www.youtube.com/watch?v=ZlCuUucFpw8

De samenvatting van Techradar geeft een goed beeld van de verwachtingen. Healthbook in combinatie met een iWatch is het meest onderbouwde gerucht van dit moment. Met een berg medische tech-specialisten, mogelijke hulp van Nike en vastgelegde merknamen, is het uitblijven van de iWatch onwaarschijnlijk.

Ook het integreren van Shazam in Siri is onlangs genoemd door verschillende bronnen De kleine tweaks in het uiterlijk van iOS 8 zullen een logisch gevolg zijn van een grotere iPhone. Op een groter scherm is immers ruimte voor meer informatie.

Losse iOS apps van Preview en Text Edit lijkt de OMT redactie echter minder realistisch. In de laatste OMT Café kwam naar voren dat het waarschijnlijker is dat deze onzichtbaar in iOS worden ingebouwd. De workflow op een iDevice is immers anders dan op een Mac.

Wat verwacht jij van iOS 8? Wij lezen graag je reactie onder dit artikel.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Tijnbartelings

  Dit zal natuurlijk wel ontzettend gaaf zijn, ik denk alleen niet dat de interface van het notificatiecentre zo radicaal wordt omgegooid, wel dat de ‘gemist’ tab wordt verwijderd. Ik ben wel nieuwsgierig naar de iWatch.

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  Als er echt een iOS 8 komt zal er ook aan de hardwarekant is veranderen :
  met de geruchten zou het zomaar kunnen dat de iPhone 4(s) geen ondersteuning biedt voor de extra functies in iOS 8….

 • Profielfoto
  Iphone13

  Als ze dit waarmaken zou dat wel heel vet zijn, alleen heb ik wel wat tegen die tips, editor. Vind ik niet op iOS passen tenzij ze daar iets geweldigs bij maken

 • Profielfoto
  roger767

  iPhone 6 word als dit filmpje maar dan minder gelikt

 • Profielfoto
  kevinhoppa

  Wat een geil ding zo!

 • Profielfoto
  ndunsbergen

  Ik vind de interface van Ncenter wel super gaaf, zou mooi zijn als ze dat doen… Maar verwacht het niet.

 • Profielfoto
  Frits Zonderpils

  Een app die Tips heet? Dacht het niet.

 • Profielfoto
  Lukkiey

  Ik vind die iconen er ook niet slecht uit zien. Notification Centre ziet er een beetje onduidelijk uit.

 • Profielfoto
  aukem

  sure looks good… mooi filmpje hoor

 • Profielfoto
  Verwijderen

  Er wordt al vanaf de iPhone 4 concepten getoond waarbij het beeld van rand tot rand gevuld is. Hoe groot is de kans dat dit echt gebeurd?
  Is het überhaupt technisch mogelijk?

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Niks meer aan doen.
  Alleen svp Dropbox opkopen en integreren. Of iets dergelijks zelf maken. Ik heb wel degelijk een filesysteem nodig op iOS. Business users zoals ik hebben te maken met meerdere klanten en projecten en moet mijn “stuff” dus kunnen organiseren. Prima om te innoveren maar kom dan met iets bruikbaars. iCloud is so far niet geschikt. Opslaan van bestanden per applicatie ook niet. Hoe kan ik mijn bestanden dan organiseren naar project en klant?
  Ik dacht even dat tagging een oplossing ging worden, maar dit is hem ook niet tot nu toe.