Maarten
Maarten Geruchten 28 april 2014

iOS 8: Alle geruchten in één conceptvideo

In de aanloop naar de WWDC trekken de geruchten rondom iOS 8 aan. Features als Healthbook, Preview en Text Edit duiken regelmatig op in de concepten. Maar ook het idee van een iWatch spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Techradar heeft de meest hardnekkige geruchten rondom iOS 8 samengevat in één conceptvideo, samen met de geruchten over een grotere iPhone. Het resultaat is een mooie video vol toekomstmuziek.

https://www.youtube.com/watch?v=ZlCuUucFpw8

De samenvatting van Techradar geeft een goed beeld van de verwachtingen. Healthbook in combinatie met een iWatch is het meest onderbouwde gerucht van dit moment. Met een berg medische tech-specialisten, mogelijke hulp van Nike en vastgelegde merknamen, is het uitblijven van de iWatch onwaarschijnlijk.

Ook het integreren van Shazam in Siri is onlangs genoemd door verschillende bronnen De kleine tweaks in het uiterlijk van iOS 8 zullen een logisch gevolg zijn van een grotere iPhone. Op een groter scherm is immers ruimte voor meer informatie.

Losse iOS apps van Preview en Text Edit lijkt de OMT redactie echter minder realistisch. In de laatste OMT Café kwam naar voren dat het waarschijnlijker is dat deze onzichtbaar in iOS worden ingebouwd. De workflow op een iDevice is immers anders dan op een Mac.

Wat verwacht jij van iOS 8? Wij lezen graag je reactie onder dit artikel.

Reageer op artikel:
iOS 8: Alle geruchten in één conceptvideo
Sluiten