Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 april 2014

Gebruik iOS 7 op nieuwe recordhoogte

Apple bracht iOS 7 precies 6 maanden en 21 dagen geleden uit. Het was de grooste update voor iOS sinds jaren. Compleet met nieuw uiterlijk dat overigens niet meteen op ieders goedkeuring kon rekenen. Vooral de nieuwe icoontjes kregen vaak kritiek.

Ondanks de kritische geluiden bij de start, groeit iOS 7 nog steeds als kool. Uit de laatste door Apple bekend gemaakte cijfers over het gebruik van verschillende iOS-versies, blijkt dat inmiddels 87% van de iOS-apparaten op iOS 7 draait. Een schril contrast met Android, waar slechts 5,3% van de apparaten over de laatste versie van het OS beschikt.

Het gebruik van iOS 7 door de maanden heen.

De cijfers werden vandaag door Apple bekend gemaakt op de supportpagina voor ontwikkelaars. Het is de tweede keer in korte tijd dat de cijfers over het gebruik van verschillende iOS-versies worden bijgewerkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gebruik iOS 7 op nieuwe recordhoogte
Sluiten