Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 april 2014

Nieuwe ‘Powerful’ iPhone 5S-commercial; alles behalve bellen

De iPhone 5s is nu een half jaar verkrijgbaar, wat betekent dat we nog eens zolang moeten wachten tot zijn opvolger op de markt komt. Voor die tijd moeten er natuurlijk nog wel een paar tientallen miljoenen van over de toonbank gaan. Nu van schaarste geen sprake meer is en de concurrenten ondertussen met nog nieuwere modellen uitgekomen zijn gaat dat niet meer vanzelf. Daarom heeft Apple een nieuw reclamespotje laten maken: Powerful.

https://www.youtube.com/watch?v=ODmfmUWqlSA

Waar de eerste iPhone 5s-commercial het ontwerp, de kleur en Touch ID centraal stonden, heeft Apple er nu voor gekozen om te laten zien wat je allemaal kunt doen met de 5s: van het stemmen van je instrument tot het afschieten van raketten, van DMX-lichtbesturing tot hartslagmeter, zowat alles behalve behalve bellen.

Voor wie het wil weten: het nummer dat je in de commercial gespeeld hoort en ziet worden is ‘Gigantic‘ van de Pixies.

Reageer op artikel:
Nieuwe ‘Powerful’ iPhone 5S-commercial; alles behalve bellen
Sluiten