Nieuwe ‘Powerful’ iPhone 5S-commercial; alles behalve bellen

6 reacties

De iPhone 5s is nu een half jaar verkrijgbaar, wat betekent dat we nog eens zolang moeten wachten tot zijn opvolger op de markt komt. Voor die tijd moeten er natuurlijk nog wel een paar tientallen miljoenen van over de toonbank gaan. Nu van schaarste geen sprake meer is en de concurrenten ondertussen met nog nieuwere modellen uitgekomen zijn gaat dat niet meer vanzelf. Daarom heeft Apple een nieuw reclamespotje laten maken: Powerful.

https://www.youtube.com/watch?v=ODmfmUWqlSA

Waar de eerste iPhone 5s-commercial het ontwerp, de kleur en Touch ID centraal stonden, heeft Apple er nu voor gekozen om te laten zien wat je allemaal kunt doen met de 5s: van het stemmen van je instrument tot het afschieten van raketten, van DMX-lichtbesturing tot hartslagmeter, zowat alles behalve behalve bellen.

Voor wie het wil weten: het nummer dat je in de commercial gespeeld hoort en ziet worden is ‘Gigantic‘ van de Pixies.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Kuin

  Persoonlijk vind ik dit soort reclames leuker en origineler dan steeds je concurrent maar afzeiken

 • Profielfoto
  Soulshaker

  Oh ja, dat is waar ook. Met die iPhone kan je ook nog bellen , men zou het bijna vergeten.

 • Profielfoto
  Edwin377

  Maar ze maken wel even van de gelegenheid gebruik om te laten zien dat je geen extra hardware nodig hebt om de hartslag te meten. Gewoon met een app, de camera en de flitsled. Toch een subtiel signaal aan/over Samsung.

 • Profielfoto
  MoNdO GeNeRaToR

  Zouden ze bij Apple weten dat “Gigantic” van The Pixies gaat over een meid die verliefd wordt op een zwarte kerel? (waarop ze vervolgens zingt: gigaaantiic.)

 • Profielfoto
  iFlorens

  Welke apps worden allemaal in het filmpje getoond?

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Ik vind het altijd jammer dat deze reclames niet in Nederland op tv komen (en begrijp dat ook niet).