Maarten
Maarten Nieuws 16 april 2014

Apple Store klaar voor moederdag met iPhone 5c 8GB

Vanmorgen is de online Apple Store enkele uren offline geweest. De laatste keer dat de Apple Store uit de lucht ging kregen de accessoires een plekje op de voorpagina. Vandaag heeft Apple de store klaargestoomd voor moederdag, gelukkig zonder spelfouten.

Naast een pagina met tips voor moederlief, heeft Apple de iPhone 5C 8GB toegevoegd aan de Nederlandse store. Waar op 18 maart nog vast stond dat de iPhone 5C 8GB niet naar Nederland zou komen is dat nu toch gebeurd. Voor €549,- heb je het plastic toestel van Apple in één van de vijf bekende kleuren.

De iPhone 5C 8GB is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

De iPhone is per direct te bestellen en volgens de Apple Store is deze binnen 24 uur klaar voor verzending. Mocht je een iPhone 5C met 8GB tot een iets te duur cadeau vinden, dan kun je kijken op de eerder genoemde pagina speciaal voor moederdag. Op deze pagina staan een aantal fleurige accessoires voor iDevices en de Mac.

 

Reageer op artikel:
Apple Store klaar voor moederdag met iPhone 5c 8GB
Sluiten