Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 april 2014

Apple start vervangingsprogramma voor aan/uit-knop iPhone 5

Apple start vanaf 2 mei met een wereldwijd vervangingsprogramma voor de aan/uit-knop van de iPhone 5. Het gaat om telefoons die tot en met maart 2013 zijn geproduceerd. Het mechanisme van de aan/uit-knop kan stoppen met werken, of met onderbrekingen werken.

Er is een speciale supportpagina online gezet waarop bezitters van een iPhone 5 aan de hand van het serienummer van de iPhone kunnen checken of ze in aanmerking komen voor gratis vervanging van de knop. Er is volgens Apple een mankement ontdekt in een specifieke batch iPhone 5-modellen. Het vervangingsprogramma gaat op in Nederland op 2 mei van start.

Het vervangen van de aan/uit-knop gebeurt bij een Apple-reparatiecentrum. Het vervangen duurt ongeveer vier tot zes dagen. De knop hoeft niet al defect te zijn om in aanmerking te komen voor vervanging, preventieve vervanging is ook mogelijk. Gebruikers kunnen hun toestel afgeven bij een Apple Premium Reseller, een van de Apple Retail Stores of gratis naar Apple opsturen.

Meer informatie, instructies en voorwaarden zijn te vinden op de supportpagina van het vervangingsprogramma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple start vervangingsprogramma voor aan/uit-knop iPhone 5
Sluiten