Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 1 april 2014
Leestijd: 1 minuut

Apple maakt kwartaalcijfers op 23 april bekend

Nadat Apple in het eerste kwartaal van 2014 het beste financiële kwartaal ooit beleefde, zijn de verwachtingen voor het tweede kwartaal van 2014 hoog. Het is het kwartaal waarin piek die veroorzaakt wordt door nieuwe iPhone-modellen weer wat ingezakt zal zijn.

Hoe Apple als bedrijf ervoor staat, wordt op 23 april bekendgemaakt tijdens de inmiddels bekende conference call over de kwartaalcijfers. Tim Cook en Peter Oppenheimer zullen het woord voeren en achteraf vragen van analisten beantwoorden. One More Thing houdt je op 23 april vanaf 21:00 middels een liveblog op de hoogte van de ontwikkelingen.

Uit de kwartaalcijfers uit het eerste kwartaal van dit jaar werd duidelijk dat China een steeds belangrijker wordende markt voor Apple is. Vorig kwartaal was het Aziatische land goed voor een omzet van 8,8 miljard dollar, mogelijk streeft China hiermee in het tweede kwartaal van het gebroken boekjaar Europa (goed voor 13 miljard) voorbij.

Uiteraard gaan analisten in de conference call weer uitgebreid vragen naar de plannen voor nieuwe productcategorieën en zal Tim Cook deze behendig ontwijken. Mochten er toch interessante nieuwtjes uit de conference call komen, dan lees je ze hier op 23 april.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple maakt kwartaalcijfers op 23 april bekend
Sluiten