Video toont iOS 7.1 jailbreak op iPhone 4

13 reacties

Bij een nieuwe release van iOS is een veelgestelde vraag altijd: Werkt de jailbreak nog en zo nee wanneer zou een jailbreak komen? Een vandaag geüploade video suggereert dat een jailbreak voor iOS 7.1 wel eens dichtbij zou kunnen zijn.

Ervaren jailbreak-ontwikkelaar winocm heeft een video op zijn YouTube-kanaal geplaatst waarin te zien is dat iOS 7.1 gejailbreakt draait op een iPhone 4. Het gaat om een untethered jailbreak. Dit geeft aan dat er exploits in iOS 7.1 zijn gevonden die jailbreaken mogelijk maken. De iPhone 4 heeft een relatief oude A4-chip, nieuwere iPhones hebben echter geavanceerdere chips die jailbreaken nog kunnen tegenwerken.

https://www.youtube.com/watch?v=X3QWRY_k6V0

Waarschijnlijk zullen ontwikkelaars eerst verder gaan zoeken naar een methode om de iOS 7.1 jailbreak op alle iPhones werkend te krijgen. Het is dan ook nog niet bekend wanneer een jailbreak voor iOS 7.1 publiek beschikbaar zal zijn. Ontwikkelaar winocm zal waarschijnlijk niet verder mogen werken aan een jailbreak. Op Twitter geeft hij aan binnen een paar maanden voor Apple te gaan werken.

Reacties

13 reacties
 • Profielfoto
  Targaryen

  Leuk om te lezen. Met wat geluk komt de jailbreak er binnenkort ook echt. Dan kan ik gerust updaten naar 7.1.

 • Profielfoto
  mavericks94

  Jailbreaken, dat doet toch niemand meer? Met de nieuwe functies van de laatste iOS-versies is dat totaal niet meer nodig.

  Misschien dat nog wat 12-jarigen jailbreaken omdat ze niet willen betalen voor apps…

 • Profielfoto
  i.am.will

  alles is te jailbraeken. en voor gamers is jailbreaken een sommige gevallen een must…

 • Profielfoto
  Targaryen

  Misschien moet je gewoon je bijdehante mond houden voor je met verdachtmakingen begint, Maverick.

  Jailbreaken biedt veel meer dan ‘gratis apps’ voor gierige kleuters.

 • Profielfoto
  csteelooper

  @Targaryen +1. @i.am.will: waarom is jailbreaken een must voor gamers? Toch niet om te kunnen cheaten, hoop ik?:twisted:

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  mavericks94 weet gewoon niet wat een jailbreak allemaal inhoudt, er is veel en veel meer dan alleen dat !

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Haha, fail, ik wist niet dat je in Berichtencentrum kan swipen. Ik liep altijd op die knoppen te tappen.

  Weer wat geleerd.:grin:

 • Profielfoto
  Targaryen

  Ik heb het nergens gehad over games, csteelooper. Ik gebruik ‘m louter om enkele functionaliteiten te ontgrendelen die Apple schijnbaar niet belangrijk vindt.

  Daarnaast heeft mijn provider nog steeds geen oplossing voor Apples 4G blokkade. Tot die tijd moet ik me dus behelpen met een commcenterpatch zodat ik toch 4G kan gebruiken op mijn iPhone. Ik gebruik geen gratis apps en ik speel niet vals, aangezien ik geen games op mijn iPhone heb staan.

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  ik hoop echt dat deze ios 7.1 jailbreak snel voor A6 en A7 modellen uitkomt. ik wil graag updaten maar ik vind dat ze zich op een ios 7.1 moeten focussen en niet op ios 8, dat is nog ver weg en aangezien het nog geen nut heeft omdat deze nog niet is uitgebracht is het vrij nutteloos om daarmee aan de slag te gaan. zorg gewoon voor een 7.1 jailbreak !

 • Profielfoto
  niels1972

  sorry mavericks94

  ik ben het niet zo met je eens.

  ik heb helaas de iPhone op ios 7.1 staan omdat een van mijn kids heeft lopen spelen. en ik hoop dat ze snel een jailbreak hebben voor deze ios want anders mik ik hem weg en haal een android op. eerlijk is eerlijk als je cydia gewend ben en je moet dan terug…. is een iphone 10x niks sorry maar om de jailbreak heb ik een apel

 • Profielfoto
  MacRay

  Wauw, goed hoor.

 • Profielfoto
  Jeroen3007

  Toch jammer die vergelijking tussen illegaal downloaden en jailbreaken! Jailbreaken is voor mij nog steeds elke dag nodig om mijn iDevices helemaal naar mijn hand te kunnen zetten, het zijn de kleine dingetjes die het apparaat nog zoveel leuker en makkelijker in gebruik maken ;D

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Een flink aantal jailbreak-tweaks zijn met 7.1 aan mijn iPhone 4 toegevoegd.
  Ik ben dus vrolijk naar jailbeak-loos geüpdate, en mis het niet echt.