Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 maart 2014

Video toont iOS 7.1 jailbreak op iPhone 4

Bij een nieuwe release van iOS is een veelgestelde vraag altijd: Werkt de jailbreak nog en zo nee wanneer zou een jailbreak komen? Een vandaag geüploade video suggereert dat een jailbreak voor iOS 7.1 wel eens dichtbij zou kunnen zijn.

Ervaren jailbreak-ontwikkelaar winocm heeft een video op zijn YouTube-kanaal geplaatst waarin te zien is dat iOS 7.1 gejailbreakt draait op een iPhone 4. Het gaat om een untethered jailbreak. Dit geeft aan dat er exploits in iOS 7.1 zijn gevonden die jailbreaken mogelijk maken. De iPhone 4 heeft een relatief oude A4-chip, nieuwere iPhones hebben echter geavanceerdere chips die jailbreaken nog kunnen tegenwerken.

https://www.youtube.com/watch?v=X3QWRY_k6V0

Waarschijnlijk zullen ontwikkelaars eerst verder gaan zoeken naar een methode om de iOS 7.1 jailbreak op alle iPhones werkend te krijgen. Het is dan ook nog niet bekend wanneer een jailbreak voor iOS 7.1 publiek beschikbaar zal zijn. Ontwikkelaar winocm zal waarschijnlijk niet verder mogen werken aan een jailbreak. Op Twitter geeft hij aan binnen een paar maanden voor Apple te gaan werken.

Reageer op artikel:
Video toont iOS 7.1 jailbreak op iPhone 4
Sluiten