Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 maart 2014

Office voor iPhone voortaan gratis

Naast de aankondiging van Office voor iPad heeft Microsoft ook een update uitgebracht voor het bestaande Office Mobile voor iPhone. Voorheen was een Office 365-abonnement verplicht om de app te kunnen gebruiken, deze verplichting is nu geschrapt.

Het enige dat nog nodig is om Office Mobile op de iPhone te gebruiken is een Microsoft-account. Na het opstarten van de app kan ingelogd worden met zo’n account. Er wordt niet langer om een Office 365-abonnement gevraagd. Office Mobile was al gratis voor Windows Phone, deze lijn is nu doorgetrokken naar Android en iOS.

Office voor iPhone is voortaan gratis.

Office Mobile biedt ondersteuning voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten die opgeslagen zijn in OneDrive, Sharepoint en in e-mail. De mogelijkheden voor het bewerken van documenten zijn beperkt, de iOS-app is vooral handig om kleine aanpassingen in documenten te doen of eenvoudige documenten te maken.

Office Mobile voor iPhone is alleen gratis voor thuisgebruik, zakelijke gebruikers dienen nog steeds een Office 365-abonnement te hebben.

Downloaden
Microsoft Office Mobile voor iPhone is gratis te downloaden via de App Store en vereist minimaal iOS 7.0.

Reageer op artikel:
Office voor iPhone voortaan gratis
Sluiten