Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 maart 2014
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe Office for Mac komt nog dit jaar

Wie op kantoor of school veel met Windows-gebruikers samenwerkt, ontkomt niet aan Office for Mac. De OS X-versie van de kantoorsoftware loopt momenteel achter op de Windows-versie. Waar Windows op Office 2013 zit, blijft de Mac achter op Office 2011.

Hoewel Office for Mac eerst zo goed als uitgefaseerd was door Microsoft, is de softwaregigant op deze beslissing teruggekomen. Er werkt weer een compleet team aan de OS X-versie van Office en deze zal nog dit jaar beschikbaar zijn. Microsoft bevestigde de komst van een nieuwe versie van Office for Mac tegenover het Duitse Computerwoche.

Thorsten Hübschen. productmanager Microsoft Office, bevestigde het nieuws.

Er wordt in het tweede kwartaal van dit jaar meer nieuws over een nieuwe Office for Mac verwacht. Waarschijnlijk krijgt het pakket de naam Office for Mac 2014. Microsoft is bovendien al met grote klanten in gesprek over het afnemen van de nieuwe Office-versie voor OS X. Office for Mac 2011 werd in oktober van 2011 uitgebracht en kreeg alleen kleine updates die het pakket compatibel maakte met Office 365.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Nieuwe Office for Mac komt nog dit jaar
Sluiten