Maarten
Maarten Nieuws 9 maart 2014

iTunes Festival; zo beleef je het thuis

Het extra iTunes Festival van 2014 is gestart. Dit iTunes Festival vindt plaats tijdens het South by Southwest-festival in Austin, Texas. Vele bekende artiesten zullen optreden, of hebben inmiddels opgetreden. Al deze concerten zijn thuis te volgen!

Apple is de afgelopen dagen druk bezig geweest met het gereed maken van de bekende apps en kanalen om het iTunes Festival naar de mensen thuis te gaan brengen. Elke Apple-gebruiker kan gratis, live meekijken of de optredens achteraf terug zien. Gezien het tijdsverschil tussen Amerika en Nederland is voor ons terugkijken de beste optie, tenzij je graag ‘s nachts opstaat om je muzikale helden live te zien optreden. Na de break volgt een overzicht van de verschillende kanalen om geen seconde te missen van het iTunes Festival 2014.

iTunes Festival app voor iOS
Vijf avonden lang zullen artiesten waaronder Coldplay en Pitbull optredens verzorgen. Met de officiële iOS app voor het iTunes Festival 2014 kun je de line-up raadplegen in je eigen tijdzone, of de tijdzone van Austin. Het nodige festivalnieuws is te vinden op de pagina ‘uitgelicht’ en daarbij kun je via de app de optredens live bekijken of terugzien.

Beleef het iTunes festival op je iPhone, iPad of iPod Touch met de officiële app.

iTunes Festival via iTunes
De iTunes Store heeft een speciale pagina gekregen om het evenement te kunnen volgen. Op de pagina in iTunes zijn eveneens de line-up, de laatste nieuwtjes en de optredens te vinden.

Beleef het festival via de iTunes Store.

iTunes Festival op de Apple TV
De optredens bekijken op het grootste scherm in huis kan via het vandaag gelanceerde Apple TV kanaal. Het kanaal is automatisch toegevoegd in het overzicht met Apps en geeft na het openen met een coverflow de optredens weer. Natuurlijk is het ook mogelijk de optredens met AirPlay vanuit de app naar de televisie te streamen.

Vandaag heeft Apple het Apple TV kanaal gelanceerd voor het iTunes Festival.
  •  Het iTunes Festival kanaal is automatisch toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes Festival; zo beleef je het thuis
Sluiten