Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 maart 2014
Leestijd: 1 minuut

Nu ook 8GB iPhone 5c (maar niet in NL)

Terwijl de iPhone 5s als warme broodjes over de toonbank gaat, blijft de iPhone 5c een beetje achter. Apple onderneemt nu een nieuwe poging om de budget-iPhone waar stiekem weinig ‘budget’ aan is prijstechnisch aantrekkelijker te maken.

Vandaag is een 8 GB-versie van de iPhone 5c uitgekomen, voor een prijs die 50 euro lager ligt dan de bestaande 16 GB-variant. In de Duitse Online Apple Store is het model nu verkrijgbaar voor € 549,- De iPhone 4S blijft ook met 8 GB opslag te koop voor € 399,- De 8 GB-versie van de gekleurde iPhone zal slechts in een select aantal landen beschikbaar zijn, Nederland hoort daar niet bij.

Het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië en China behoren tot het selecte groepje landen waarin Apple de gekleurde iPhone met verlaagde opslagcapaciteit gaat verkopen. Ook Nederlandse telecomproviders krijgen geen beschikking over de goedkopere iPhone 5c.

Naast de 8GB iPhone 5c heeft ook de iPad 4 zijn herintreden gedaan in de Apple Store, deze vervangt de iPad 2. De iPad-lineup is nu volledig van een Ligtning-connector voorzien. Alleen de iPhone 4S en iPod classic zijn nog voorzien van de oude 30-pins connector.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nu ook 8GB iPhone 5c (maar niet in NL)
Sluiten