Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 13 maart 2014

‘Eerste screenshots iOS 8 gelekt’

Terwijl de meeste iPhone-gebruikers iOS 7.1 aan het ontdekken zijn, is Apple ook bezig met de volgende generatie van iOS. De achterste versie van iOS komt naar verwachting in september van 2014 uit. De eerste screenshots zouden inmiddels gelekt zijn.

Op de Weibo, het Chinese equivalent van Twitter, zijn screenshots van wat een vroege versie van iOS 8 zou zijn geplaatst. De screenshots werden opgemerkt door 9to5mac en verklappen een aantal nieuwe features van iOS 8. Nieuw op het homescreen zijn Healthbook, Preview en TextEdit.

De vermeende iOS 8-screenshots.

Visueel zijn de screenshots niet veel anders dan iOS 7, er zijn vooral apps bijgekomen. Opmerkelijk is dat Preview en TextEdit al langer in OS X aanwezig zijn en nu mogelijk de overstap naar iOS maken. De meest interessante nieuwe app is Healtbook. Er gaan al langer geruchten over deze app die in combinatie met de iWatch onder andere de bloeddruk en hartslag bij zou kunnen houden.

Settings-scherm dat iOS 8.0 toont.

De echtheid van deze screenshots is niet te verifiëren, wij adviseren dit bericht met een gezonde dosis scepsis te laten bezinken.

Reageer op artikel:
‘Eerste screenshots iOS 8 gelekt’
Sluiten