Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 10 maart 2014
Leestijd: 1 minuut

Concepten: iPhone Air en holografische iPhone 6

De iPhone 5S en iPhone 5c zijn ongeveer een half jaar op de markt, het zal nog even duren voordat de opvolgers van deze toestellen gepresenteerd worden. Toch zijn designers al druk met het ontwerpen van concepten voor nieuwe iPhone-modellen.

Er zijn vandaag twee opvallende concepten op internet verschenen. Het eerste concept is een mooie maar niet erg verrassende iPhone Air met een bijna edge-to-edge scherm van 4.7-inch. De designer van het tweede concept durfde te dromen en bedacht een iPhone 6 die met ingebouwde holografische projectie een nieuwe dimensie aan bediening en multitasking geeft.

iPhone Air: Concept door Sam Beckett

Het concept vult de verwachtingen voor de volgende iPhone aardig in en lijkt op iets dat Apple zo zou kunnen maken. De randen rond het scherm zijn flink dunner, hierdoor kan een groter scherm op een iPhone die slechts beperkt in fysiek formaat toeneemt.

Holografische iPhone 6: Concept door SET Solution

De ‘holo’ iPhone 6 is een futuristisch concept. Niet alleen het scherm kan holografische beelden weergeven, aan de zijkanten van het toestel zitten twee mini projectoren die beelden naast de telefoon kunnen projecteren. Op deze manier krijgt multitasken letterlijk en figuurlijk een nieuwe dimensie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Concepten: iPhone Air en holografische iPhone 6
Sluiten