Concepten: iPhone Air en holografische iPhone 6

14 reacties

De iPhone 5S en iPhone 5c zijn ongeveer een half jaar op de markt, het zal nog even duren voordat de opvolgers van deze toestellen gepresenteerd worden. Toch zijn designers al druk met het ontwerpen van concepten voor nieuwe iPhone-modellen.

Er zijn vandaag twee opvallende concepten op internet verschenen. Het eerste concept is een mooie maar niet erg verrassende iPhone Air met een bijna edge-to-edge scherm van 4.7-inch. De designer van het tweede concept durfde te dromen en bedacht een iPhone 6 die met ingebouwde holografische projectie een nieuwe dimensie aan bediening en multitasking geeft.

iPhone Air: Concept door Sam Beckett

Het concept vult de verwachtingen voor de volgende iPhone aardig in en lijkt op iets dat Apple zo zou kunnen maken. De randen rond het scherm zijn flink dunner, hierdoor kan een groter scherm op een iPhone die slechts beperkt in fysiek formaat toeneemt.

Holografische iPhone 6: Concept door SET Solution

De ‘holo’ iPhone 6 is een futuristisch concept. Niet alleen het scherm kan holografische beelden weergeven, aan de zijkanten van het toestel zitten twee mini projectoren die beelden naast de telefoon kunnen projecteren. Op deze manier krijgt multitasken letterlijk en figuurlijk een nieuwe dimensie.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Wesdegroot

  Gaat niet gebeuren.

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Totaal mee eens!

 • Profielfoto
  hokkie

  iPhone wellicht, maar zeker niet ‘holo’…

 • Profielfoto
  SvS

  Ik ga helemaal, maar ook helemaal niets lezen over mogelijke ontwikkelingen rond volgende iPhones en andere iProducten. Keer op keer zijn ze deels of niet uitgekomen. Grootste teleurstelling was dat ze geen 5c als budget foon hebben uitgebracht, terwijl de geruchten toen zo sterk waren. We gaan het wel merken.

 • Profielfoto
  formulefan

  En hoe werkt dat hologram gebeuren dan als je de iphone in je hand hebt wat je meerendeel van de tijd hebt? Ik zie dat nog niet zo gebeuren. Eerste concept zie ik wel gebeuren. Zou mooi zijn. Ik zou hem kopen.

 • Profielfoto
  Appletosh

  Ik doe ook niet mee aan de geruchten molen
  waist of time:roll:

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ehm… gaap.:)

  Ik ben die concepten zó zat.

 • Profielfoto
  ST

  @ hierboven: neem de boel toch niet zo serieus.

  Toch lollig als er mensen met fantasie zijn en dit soort dingen verzinnen?

  En of het er echt (al snel) komt doet er niet toe?

  Dit forum wordt steeds meer een plaats voor zuurpruimen (en fandroids trouwens). Get a live.

 • Profielfoto
  Marius1976

  Het filmpje van Sam Beckett is wel veel beter vormgegeven dan dat tweede filmpje. De muziek, de presentatie, de timing… best profi.

 • Profielfoto
  tomc

  Dan zijn we net van skeuomorfisme af en komen ze nu met een hangslot om te ontgrendelen…

 • Profielfoto
  Orion

  Best mooi iphone air concept!

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Wel grappig hoe ze in het tweede filmpje op details letten en zelf de omgeving in hun droom opnemen: een niet bestaand Apple product op de achtergrond; een soort mini Mac Mini.

 • Profielfoto
  Maikelw

  Zo ziet het doosje van m’n 5c er ook uit, mvaastricht;)

  Ot: De eerste ziet er zeker netjes uit, vraag me wel direct af of hij zo niet lastig op te pakken wordt. Én dunner én totaal plat. Zeker mensen met vorse vingers zullen zowieso een hoesje moeten aanschaffen lijkt me..

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  SvS op 10 maart 2014
  Grootste teleurstelling was dat ze geen 5c als budget foon hebben uitgebracht, terwijl de geruchten toen zo sterk waren. We gaan het wel merken.

  5c is nu gratis bij abonnementen van 35 euro. Dat vind ik best budget.