Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 maart 2014
Leestijd: 1 minuut

Concept-video toont iOS 8 Healthbook

Er is al veel geschreven over Healthbook, een app die naar verluidt in iOS 8 zal zitten en dient als persoonlijk gezondheids- en fitness-dagboek. Gegevens worden door de iWatch aangedragen en op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Een Italiaanse ontwerper heeft een realistisch concept gemaakt en dit in een video uitgewerkt.

Net als in eerdere concepten bestaat Healthbook ook in het concept van ontwerper Marco Andrea uit een aantal kaarten waar de informatie op wordt gepresenteerd. We zien een kaart met vitale lichaamsfuncties, fitness-doelen voor de dag en een algemene kaart waarop snel het gewicht te zien is. Niet alle getoonde informatie kan ook echt door een iWatch-achtig apparaat opgehaald worden. Geïnteresseerd in wat wel en niet te meten is door een iWatch? In uitgebreid artikel over de stand van de techniek in wearables bespreekt arts & gezondheidseconoom Menno Kiel de (on)mogelijkheden.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Concept-video toont iOS 8 Healthbook
Sluiten