Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 maart 2014

Budget Apple-winkel Leapp naar Utrecht

Naast de officiële Apple Store en Premium Resellers als iCentre, Amac, Xando en ivizi is er nog een winkelketen aan een opmars in ons land bezig. Bij Leapp zijn geen nieuwe Apple-producten te vinden, maar staan tweedehands apparaten voor een gereduceerde prijs.

Aanstaande zaterdag 29 maart opent Leapp zijn vierde winkel. De keuze is gevallen op Utrecht omdat deze stad een strategische ligging in Nederland heeft. Het feit dat er veel studenten wonen, speelt ook een belangrijke rol. De vraag naar tweedehands Apple-producten blijkt groot, in 2012 begon Leapp met één winkel in Amsterdam, maar breidt snel uit.

De producten in de winkels zijn veelal afkomstig van grote buitenlandse winkelketens en bedrijven. Na binnenkomst worden de Macs, iPhones en iPads nagekeken, opgepoets en klaargemaakt voor de verkoop. Leapp geeft 12 maanden garantie op de verkochte producten. Het nieuw te openen filiaal in Utrecht is de vierde winkel van het bedrijf, Leapp heeft al winkels in Amsterdam, Zwolle en Eindhoven.

Er wordt momenteel hard naar de opening van zaterdag toegewerkt.

De Leapp Store in Utrecht is te vinden aan de Burgemeester Reigerstraat 2A en wordt zaterdag om 10:00 uur feestelijk geopend.

Reageer op artikel:
Budget Apple-winkel Leapp naar Utrecht
Sluiten