Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 maart 2014
Leestijd: 1 minuut

Apple promoot iPhone 5c op Tumblr

De iPhone 5c is anders dan andere iPhones. Een gekleurde plastic body in eveneens gekleurd hoesje met gatenpatroon maken het een opvallende verschijning. Ook voor de promotie van het toestel lijkt Apple nu niet-gebruikelijke wegen te bewandelen.

Op microblog Tumblr is een account genaamd isee5c verschenen met daarop korte promotiefilmpjes voor de iPhone 5c. Het lijkt de voorbereiding voor een nieuwe campagne met als titel “Every color has a story.” Volgens 9to5Mac zit Apple’s advertentiebureau achter de filmpjes.

De filmpjes, die ieder zo’n 15 seconden duren, laten de iPhone 5c in verschillende kleuren en hoesjes zien. In iedere commercial is een ander thema gekozen. De bolletjes op de achterkant van de 5c worden gebruikt om het thema uit te beelden. Diverse gebruikers melden aan 9to5Mac dat ze de commercials in hun dashboard op Tumblr zien verschijnen.

Momenteel zijn 5 filmpjes met ieder een ander thema zichtbaar. Een aantal filmpjes zijn gericht op landen als Frankrijk en Portugal, maar er zijn ook een aantal algemene filmpjes die ook buiten Tumblr gebruikt zouden kunnen worden in bijvoorbeeld bioscopen of stadions.

Er zijn momenteel 5 verschillende thema-filmpjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple promoot iPhone 5c op Tumblr
Sluiten